HerNews.gr
Μόδα

Linda Evangelista: Έδωσε το παρών στο Met Gala μετά από σχεδόν μια δεκαετία

Η Linda Evangelista παρευρέθηκε στη μεγαλύτερη βραδιά της μόδας για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 10 χρόνια.

Το πρώην supermodel, 58 ετών, επέστρεψε στο Met Gala του 2024 τη Δευτέρα φορώντας ένα λευκό σετ από τον Khaite.

Η Linda Evangelista φαινόταν αβίαστα κομψή με ένα ντραπέ μεταξωτό gazar, το οποίο είχε ψηλή λαιμόκοψη και φούστα μέχρι το πάτωμα.

Αν και η εμφάνιση δεν είχε σαφή σύνδεση με το φετινό θέμα, “Sleeping Beauties: Reawakening Fashion”, το πιο σημαντικό πράγμα για την Evangelista ήταν η άνεση.

«Είναι τόσο ονειρικό και ελαφρύ – είναι ελαφρύ σαν σύννεφο», είπε για το σύνολό της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Vogue. «Αισθάνομαι τόσο άνετα σε αυτό, και είμαι πραγματικά, πραγματικά, πολύ χαρούμενη».

Συνδύασε το look με διάφανα λευκά γάντια και σκουλαρίκια που μοιάζουν με πολυέλαιο από τουρμαλίνη με πράσινες πέτρες διαφορετικών τόνων.

Τα σκουλαρίκια χρυσού 18 καρατίων περιέχουν 91 καράτια τουρμαλίνη και διαμάντια.

«Όταν τα είδα, κόντεψα να πεθάνω», είπε η Linda Evangelista στο ρεπορτάζ.

Το θρυλικό μοντέλο κοσμούσε τα σκαλοπάτια του Met 11 φορές πριν από την τελευταία της εμφάνιση το 2015, όταν το θέμα ήταν «Κίνα: Μέσα από τον Καθαρό Γυαλί». 

Εκείνη την εποχή η Evangelista ντύθηκε από τον Creative Director του Moschino, Jeremy Scott, με ένα κοκκινόμαυρο φόρεμα με έναν τεράστιο φιόγκο στον έναν ώμο.

Η παρουσία της Evangelista στην εκδήλωση κατέληξε να είναι η τελευταία φορά που εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση για πάνω από έξι χρόνια.

Το 2021, το supermodel της δεκαετίας του ’90 αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε μια διαδικασία μείωσης λίπους CoolSculpting που την άφησε «μόνιμα παραμορφωμένη».

Η Linda Evangelista υποβλήθηκε σε επτά συνεδρίες (μια μη επεμβατική διαδικασία που υποτίθεται ότι παγώνει τα λιπώδη κύτταρα) στη γνάθο, την πλάτη, το στομάχι και τους μηρούς της από το 2015 έως το 2016.

Ωστόσο, αργότερα ισχυρίστηκε ότι η θεραπεία «αύξησε, όχι μείωσε» τα λιπώδη κύτταρα της. Παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε δύο «επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές επεμβάσεις», κατέληξε «αγνώριστη».

Η Evangelista μήνυσε την εταιρεία αισθητικής χειρουργικής για αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενη ότι η αποτυχημένη διαδικασία οδήγησε στην ανάπτυξη της παράδοξης υπερπλασίας του λίπους (ΠΑΥ) – μια διευρυμένη και σφιχτή μάζα κάτω από το δέρμα.

«Η ΠΑΥ όχι μόνο κατέστρεψε τα προς το ζην μου, αλλά με έστειλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και απέχθειας για τον εαυτό μου», μοιράστηκε, προσθέτοντας, «Στην πορεία, έχω γίνει μοναχική».

Το μοντέλο και η μητρική εταιρεία της CoolSculpting, η Zeltiq Aesthetics Inc., διευθέτησαν την υπόθεση το 2022 για ένα άγνωστο ποσό.

Από τότε που μίλησε για πρώτη φορά για την «καταστροφή», η Evangelista επανήλθε σιγά σιγά στα φώτα της δημοσιότητας, επιστρέφοντας στην πασαρέλα ,  κάνοντας μοντέλο στο εξώφυλλο της Vogue και τώρα ανακτώντας τη θέση που της αρμόζει ανάμεσα στα αστέρια στη μεγαλύτερη βραδιά της μόδας.

Linda Evangelista: H iconic εμφάνιση της στο εξώφυλλο του V Magazine

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η καλοκαιρινή collection της Guanabana είναι ιδανική για τις διακοπές σου!

Her News

Black Denim: Το πιο παρεξηγημένο τζιν για το καλοκαιρι!

HerNewskl

Οίκος Gucci: Τιμά την ιστορία του με μια μεγάλη έκθεση με τίτλο «Gucci Cosmos»

Her News