HerNews.gr
Ψυχαγωγία

HUG ME NAXOS: Άνοιξε για 3η χρονιά και κάνει θραύση στο νησί

Το HUG ME NAXOS άνοιξε στο πανέμορφο νησί της Νάξου και εντυπωσιάζει με το ανανεωμένο μενού, τα γευστικά cocktails και τα brunch που θα ζήλευαν και τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου.

Η διακόσμηση σε συνδυασμό με τον νησιώτικο αέρα που αποπνέει, προσφέρει τα ωραιότερα σημεία για φωτογραφικές λήψεις που θα πάρουν χιλιάδες likes στο instagram!

Οι γεύσεις ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, καθώς τα πιάτα φτιάχνονται απο τα πιο φρέσκα προϊόντα, χρησιμοποιώντας φυσικά τα ξεχωριστά τοπικά εδέσματα της Νάξου.

Αξίζει πραγματικά να δοκιμάσετε French Toast με ξυνομυζήθρα Νάξου, Avocado Toast, τον παραδοσιακό καγιαννά, και αμέτρητες επίλογές απο pacncakes. Για τους chocolate lovers η must επιλογή είναι το Chocolate Lava με πραλίνα φουντουκιού.

Απολαυστικές VEGAN επιλογές στο HUG ME NAXOS

Το HUG ME NAXOS φυσικά έχει vegan επιλογές στο μενού του, μη παραλείψετε το Vegan Hot Dog. Όσο για τον καφέ…απόλαυση! Για μεσημεριανό και βραδινό οι συνταγές ενθουσιάζουν έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Από νωρίς το απόγευμα το HUG ME NAXOS σερβίρει τα ωραιότερα cocktails απο signature επιλογές και βέβαια ποτά. Και βέβαια, ως family lovers, οι ιδιοκτήτες του HUG ME NAXOS έχουν δημιουργήσει έναν ξεχωριστό χώρο για τους μικρούς μας φίλους, με παιχνίδια για κάθε ηλικία, ώστε τα παιδιά να παίζουν και να ψυχαγωγούνται με ασφάλεια.

 

@hugmenaxos #naxos #naxosisland #games #coingames #kidszone #hugmenaxos ♬ Orquestra Maldita (Slowed+reverb) – TRASHXRL & Mc Delux

Από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ, το HUG ME NAXOS είναι η καλύτερη επιλογή!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Netflix: Don’t look up η κυβέρνηση, look up οι επιστήμονες. Τι διαλέγεις;

Her News

Sonic 2: Ο θαρραλέος Sonic τα βάζει με τον αδίστακτο Τζιμ Κάρεϊ – Δείτε το Trailer

Her News

Eurovision 2024: Απόψε ο Β’ Ημιτελικός – Στη μάχη της πρόκρισης η Μαρίνα Σάττι!

HerNews ka