HerNews.gr
Μόδα

Kate Moss: Εσείς το γνωρίζατε ότι ενέπνευσε τις πιο διάσημες γόβες του Christian Louboutin;

Αμέτρητοι σχεδιαστές και μάρκες έχουν προσφέρει τη δική τους άποψη για τις  κλασικές γόβες με τακούνι, αλλά ο Christian Louboutin αποφάσισε να στραφεί σε ένα συγκεκριμένο supermodel για έμπνευση. «Η Kate έχει ένα έντονο στυλ – απλό και πολύ περίπλοκο ταυτόχρονα», λέει  στη Vogue για τα διάσημα παπούτσια του που παρουσίασε το 2012, που ονομάστηκαν από τη μούσα και φίλη του, Kate Moss.

«Ακουγόταν τόσο πολύ σαν Kate, απλό αλλά πολύ εκλεπτυσμένο», συνεχίζει. «Ένιωσα ότι αυτές οι γόβες έπρεπε απλώς να πάρουν το όνομά της, γιατί ήταν πολύ η Kate». Αναγνωρίσιμη για το κοφτερό της τακούνι, την έντονη μύτη και φυσικά την υπογραφή της, την κόκκινη λακαρισμένη σόλα της, η Kate, σύμφωνα με τον κ. Louboutin, «γεννήθηκε για να γυρίζει τα κεφάλια».Η Kate Moss υπήρξε πρωταθλήτρια του παπουτσιού από την έναρξή του και έχει υποστηρίξει αρκετές από τις 700 παραλλαγές που είναι τώρα διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένης της «σούπερ-στιλέτο αδερφής» του αρχικού παπουτσιού, της προαναφερθείσας So Kate.

Δεδομένης της διάσημης μούσας του, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Kate είναι μπεστ σέλερ, έχοντας πουλήσει πάνω από 300.000 ζευγάρια τα τελευταία πέντε χρόνια.γόβες christian louboutin kate moss

Η Kate ήταν πρόσφατα ένας ήσυχος ήρωας μερικών αξέχαστων εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί, καθώς είχε φορεθεί από τη Zendaya για τις περιοδείες τύπου για το Dune και το Challengers , σε στυλ Law Roach. Η Beyoncé φόρεσε επίσης το ίδιο ζευγάρι με προσαρμοσμένη δαντέλα Tom Ford στη  φωτογράφιση εξωφύλλου της British Vogue τον Δεκέμβριο του 2020.

Τα αθλητικά παπούτσια με έντονα χρώματα είναι το μυστικό για ένα καλοκαιρινό outfit

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

5 Τρόποι για να φορέσεις ένα μαύρο σακάκι σαν Γαλλίδα

Her News

BAFTAs 2023: Η Kate Middleton έκλεψε την παράσταση με το royal glamour style της

HerNewskl

Hailey Bieber: Πρωταγωνιστεί στην εορταστική καμπάνια του Calvin Klein

HerNews ka