HerNews.gr
Μόδα

Hailey Bieber: Πρωταγωνιστεί στην εορταστική καμπάνια του Calvin Klein

Το Halloween είναι πίσω μας, πράγμα που σημαίνει ότι η περίοδος των γιορτών έφτασε επίσημα και ο Calvin Klein φέρνει το εορταστικό κέφι με την ολοκαίνουργια εορταστική καμπάνια του με πρωταγωνιστές τη Hailey Bieber και τον Brandon Flynn.

Η εμβληματική επωνυμία ρούχων ζήτησε από την Hailey Bieber να πρωταγωνιστήσει στη φωτογράφιση φορώντας μια μοντέρνα ερμηνεία του εορταστικού ντυσίματος — από μοντέρνα slip φορέματα μέχρι άνετα πουλόβερ. 

Η μάρκα αποκαλεί τη φωτογράφιση μια γιορτή της εποχής των δώρων, δείχνοντας την Hailey Bieber και τον Flynn σε πλήρη λειτουργία χαρούμενη καθώς μπαίνουμε στους μήνες των Χριστουγέννων.

Η Hailey Bieber πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Calvin Klein για διακοπές / Πάρτε μια αποκλειστική ματιά πίσω από τις σκηνές

H Hailey Bieber ντύθηκε με εμφανίσεις από τη συλλογή εορταστικών γυναικείων ενδυμάτων της CK, συμπεριλαμβανομένου ενός σατέν φορέματος το οποίο είναι μοντέρνο για την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’90.

Φόρεσε επίσης ένα oversized μαύρο κοστούμι για μερικές λήψεις που είναι αρκετά σέξι για να το φορέσεις σε όλα τα γιορτινά σου πάρτι, αλλά παρόλα αυτά κατάλληλο για να το φορέσεις και στις γιορτές της δουλειάς σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Calvin Klein (@calvinklein)

Η χαλαρή εμφάνιση είναι μοντέρνα και κομψή με μια σοφιστικέ πινελιά που φέρνει ο Calvin Klein σε κάθε κομμάτι των Χριστουγέννων του.

Σε ένα σετ φωτογραφιών, η Bieber κυλιέται ακόμη και στο έδαφος ενώ βεγγαλικά ανάβουν γύρω της. Οι φωτογραφίες είναι όλες μαγικές, με τον ίδιο τρόπο που η περίοδος των γιορτών είναι για πολλούς ανθρώπους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Calvin Klein (@calvinklein)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Margot Robbie: Η ανατρεπτική της εμφάνιση στην πρεμιέρα της «Barbie» στο Λος Άντζελες

HerNews ka

Kylie Jenner: Η δική της εμφάνιση εμπνευσμένη από την Marilyn Monroe μετά την Kim Kardashian

HerNews ka

Δούκισσα Νομικού: Φόρεσε τα πέδιλα που είναι ιδανικά για νυφικά looks!

HerNewskl