HerNews.gr
Διεθνή

Kris Jenner: Αποκάλυψε ότι έχει όγκο – Ξέσπασαν σε κλάματα οι κόρες της

Η Kris Jenner αποκάλυψε ότι οι γιατροί ανακάλυψαν έναν όγκο σε ένα επερχόμενο κλιπ των «Kardashians».

Σε ένα νέο τρέιλερ για την πέμπτη σεζόν του επιτυχημένου σόου, η μητριάρχης της φυλής Kardashian-Jenner μίλησε στις κόρες της για τα αποτελέσματα της πρόσφατης ιατρικής διάγνωσης.

Η Kris Jenner φαίνεται να κάθεται δίπλα στον σύντροφό της Corey Gamble καθώς μοιράστηκε τα νέα με την Khloé Kardashian, την Kendall και την Kylie Jenner.Η Kris Jenner στο τρέιλερ της 5ης σεζόν των "Kardashians" στο Hulu.

Η Kris Jenner στο τρέιλερ της 5ης σεζόν των "Kardashians" στο Hulu.«Έκανα τη σάρωση μου», λέει η Kris Jenner 68 ετών, στο κλιπ ενώ συγκρατεί τα δάκρυά της. «Βρήκαν μια κύστη και σαν έναν μικρό όγκο».

Η είδηση ​​ξάφνιασε τις κόρες της, καθώς η Khloé, εμφανίζεται με ένα κενό βλέμμα στο πρόσωπό της.

Η Kendall και η Kylie, από την πλευρά τους, φαίνονται να παρηγορούν η μία την άλλη καθώς η μαμά δύο παιδιών ξεσπά σε κλάματα στο κλιπ.Η Kendall και η Kylie Jenner στο τρέιλερ της 5ης σεζόν των "Kardashians" στο Hulu.Δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες στο πρώτο teaser, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι ακόμη γνωστό εάν ο όγκος είναι κακοήθης.

Αλλά η υγεία της Kris Jenner δεν είναι η μόνη ανησυχία του μέλους της οικογένειας που εμφανίζεται στο τρέιλερ.

Η μεγαλύτερη κόρη της Kris, Kourtney Kardashian, περιέγραψε λεπτομερώς το δύσκολο ταξίδι της εγκυμοσύνης της που την οδήγησε να υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση στο έμβρυο τον Σεπτέμβριο για να σώσει τη ζωή του μωρού.

Η Kourtney και ο σύζυγός της Travis Barker καλωσόρισαν ένα αγοράκι, το Rocky,  την 1η Νοεμβρίου.

Ο Corey Gamble στο τρέιλερ της 5ης σεζόν των "Kardashians" στο Hulu. Μάλιστα, ο σύζυγός της έσπευσε στο σπίτι από την ευρωπαϊκή περιοδεία της μπάντας του για να είναι στο πλευρό της Kourtney.

«Έπρεπε να πάω για εγχείρηση εμβρύου, κάτι που ήταν τρομακτικό», λέει η Kourtney στο βίντεο, πριν περιγράψει την εγκυμοσύνη της ως «την καλύτερη ευλογία στον κόσμο», αλλά «υψηλού κινδύνου».

«Αυτό είναι πραγματικά τρελό, απλά θέλω η Kourtney να είναι εντάξει», λέει η Kris.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας», έγραψε τότε η σταρ του reality.Η Khloé Kardashian στο τρέιλερ της 5ης σεζόν των "Kardashians" στο Hulu.«Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά».

Khloé Kardashian: Ζήτησε τεστ πατρότητας από τον Tristan Thompson

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Διαπραγματεύσεις μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για ανταλλαγή αιχμάλωτων γυναικών – Τι επικαλείται κινεζικό πρακτορείο

HerNews ka

Disney: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους εργαζόμενους

Her News

Ο πρίγκιπας Χάρι θα υποστεί τις συνέπειες – Η «εκδίκηση» του βασιλιά Καρόλου

HerNews ka