HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Παππάς – Βάλια Χατζηθεοδώρου: Οριστικό τέλος στη σχέση τους;

Ο Νίκος Παππάς και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz φαίνεται πως αποφάσισαν να τερματίσουν τη σχέση τους.

Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Πέμπτης 9/5 στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» από τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος αποκάλυψε πως παρόλο που οι δυο τους πέρασαν το Πάσχα στο νησί της Πάρου, ήταν με ξεχωριστές παρέες και απέφυγαν τις κοινές συναντήσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν κάνει μπλοκ στα social media.«Υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο σύντροφός της δεν είναι πια μαζί. Δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Επειδή έχουν σβηστεί και τα likes, ίσως δεν μιλάμε μόνο για unfollow αλλά μιλάμε για μπλοκ. Μάλλον κάτι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες γιατί ήταν μαζί στην Πάρο το Πάσχα», αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ακόμη όπως αποκαλύφθηκε μέσω της εκπομπής, η Βάλια Χατζηθεοδώρου ταξίδεψε χωρίς τον Νίκο Παππά στο καράβι όπου ταξίδευε στην Πάρο για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα με τις φίλες της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη

Her News

Άντζελα Δημητρίου: «Είμαι 67 χρονών. Είμαι 4 χρόνια μόνη μου»

Her News b

Παντελής Παντελίδης: Ο αδερφός του Κωνσταντίνος ερμηνεύει τις επιτυχίες του και συγκινεί

Her News