HerNews.gr
Διεθνή

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ερωτευμένοι στο κόκκινο χαλί

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ έκλεψαν την παράσταση με την άφιξή τους στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Πόζαραν λάμποντας από ευτυχία, πιο ερωτευμένοι από ποτέ καθώς κρατιούνταν χέρι-χέρι και τα φλας πήραν φωτιά όταν Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Αφλεκ αντάλλαξαν ένα φιλί.

Τι επέλεξαν να φορέσουν:

Για την εμφάνισή της, η Τζένιφερ Λόπεζ επέλεξε μια ολόλευκη τουαλέτα του Georges Hobeika. Το φόρεμα κολάκευε τις καμπύλες της, είχε ανοικτό ντεκολτέ, με μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια που θύμιζε κολιέ. Ο Μπεν Αφλεκ επέλεξε να φορέσει ένα κλασικό μαύρο κοστούμι.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια:

Το ζευγάρι είναι από τα πιο δημοφιλή του Χόλιγουντ, το οποίο επανασυνδέθηκε ύστερα από 17 χρόνια. Τότε γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», μάλιστα αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002 και ήταν μαζί έως το 2004, όμως λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χώρισαν.

Οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει και σε 2 ταινίες, το «Gigli» και το «Jersey Girl» ενώ ο Μπεν είχε παίξει στο videoclip της Τζένιφερ Λόπεζ, το «Jenny from the Block».

Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ έφτασαν στη Βενετία για το Φεστιβάλ σε θαλάσσιο ταξί.

Ο Μπέν Άφλεκ βρίσκεται στη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, ”The Last Duel”, στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Ματ Ντέιμον.

Από τότε που η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Αφλεκ αποφάσισε να επανασυνδεθεί βρίσκεται στο επίκεντρο των media παγκοσμίως. Αυτή τη φορά, η Λατίνα σταρ και παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, εντυπωσίασαν τους πάντες με την άφιξή τους, καθώς πόζαραν χαμογελαστοί και φανερά ευτυχισμένοι.

Φωτογραφίες: Joel C Ryan/Invision/AP

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Περίπου 30 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τη μετάδοση της κηδείας της από το BBC

Her News b

Alec Baldwin: Σοκάρει με την εξομολόγησή του για τα ναρκωτικά – «Η κοκαΐνη ήταν σαν τον καφέ»

HerNews ka

Κόμπι Μπράιαντ: Παρουσιάστηκε το μεγαλοπρεπές άγαλμά του – Η συγκίνηση της συζύγου του

HerNews ka