HerNews.gr
Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ: Παρουσιάστηκε το μεγαλοπρεπές άγαλμά του – Η συγκίνηση της συζύγου του

Η κληρονομιά του Κόμπι Μπράιαντ απαθανατίστηκε περαιτέρω από την πρώην ομάδα του, τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Την Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024, μια ημερομηνία που ευθυγραμμίζεται με τους εμβληματικούς αριθμούς φανέλας του θρύλου του μπάσκετ (και της κόρης του) — 2, 8 και 24 — οι Λέικερς αποκάλυψαν το άγαλμα του Μπράιαντ έξω από το Crypto.com Arena.

Η τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από τον αγώνα της ομάδας εναντίον των Ντένβερ Νάγκετς, περιλάμβανε ομιλίες από τον πρώην προπονητή των Λέικερς, Φιλ Τζάκσον, τον θρυλικό παίκτη Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, τον πρώην συμπαίκτη του Κόμπι, Ντέρεκ Φίσερ και την ιδιοκτήτρια των Λέικερ, Τζίνι Μπας. 

Μίλησε και η σύζυγος του αείμνηστου αθλητή, Βανέσα Μπράιαντ, η οποία ανακοίνωσε σχέδια για άλλα δύο αγάλματα του συζύγου της.

Ο Αμπντούλ Τζαμπάρ μοιράστηκε, «Ένα άγαλμα είναι μια υπέροχη αντίφαση. Αιχμαλωτίζει ένα άτομο παγωμένο στο χρόνο, ενώ ταυτόχρονα αναγνωρίζει ότι ο λόγος που υπάρχει ένα άγαλμα στην αρχή είναι επειδή αυτό το άτομο είναι διαχρονικό».

Ο Φίσερ που έπαιζε με τον Κόμπι Μπράιαντ εστίασε στην ομιλία του στο πόσο «αφοσιωμένος» ήταν ο εκλιπών συμπαίκτης του στην πατρότητα. «Η δέσμευσή του για την πατρότητα ήταν ακλόνητη, όπως και η αφοσίωσή του στο παιχνίδι. Εξισορρόπησε σκόπιμα τις απαιτήσεις του ανταγωνισμού και της οικογενειακής ζωής».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Los Angeles Lakers (@lakers)

Ο πρώην προπονητής του Μπράιαντ έδωσε μια εικόνα για την κατάσταση του μυαλού του παίκτη σε όλη την ιστορική του καριέρα — και τόνισε τα πιο αξιομνημόνευτα παιχνίδια του Κόμπι. Ο Τζάκσον μοιράστηκε στη συνέχεια με το πλήθος τις στιγμές που ήταν πιο περήφανος για τον Κόμπι.

Η Βανέσα που παντρεύτηκε τον Μπράιαντ το 2001, ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια . «Ο Κόμπι έχει τόσους πολλούς ανθρώπους που τον έχουν υποστηρίξει σε όλο τον κόσμο από την αρχή και αυτή η στιγμή δεν είναι μόνο για τον Κόμπι, αλλά είναι για όλους εσάς που τον στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια», είπε η Βανέσα.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της , η Βανέσα επιβεβαίωσε ότι θα κατασκευαστούν άλλα δύο αγάλματα μπροστά από το Crypto.com Arena. Το πρώτο είναι ένα που τον δείχνει να φοράει το Νο. 8 και ένα άλλο θα έχει τον Μπράιαντ με την αείμνηστη κόρη τους Τζιάνα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Los Angeles Lakers (@lakers)

Κόμπι Μπράιαντ: Η τελευταία φανέλα και το σορτς που φορούσε πουλήθηκε για 485.000 δολάρια σε δημοπρασία

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Έρευνα: Σε ποια μέρη έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουμε μετάλλαξη Omicron

Her News

Γυναίκα στη Βραζιλία γέννησε στη συναυλία των Metallica

Her News

Jennifer Lopez: Αποκαλύπτει ότι εκείνη έπρεπε να φιλήσει τη Madonna στα VMA το 2003

HerNews ka