HerNews.gr
Social News

Ποιος James Bond έβγαλε τα περισσότερα λεφτά

Μια αναμφίβολα επιτυχημένη ταινία που μετραει καπου στα 60 χρόνια ειναι ο James Bond . Η επιτυχημένη κινηματογραφική σειρά ξεκίνησε το 1962 με την ταινία Δόκτωρ No, ο χαρακτήρας όμως τουJames Bond γεννήθηκε το 1953 στο βιβλίο του Ian Fleming. 

Ετσι λοιπόν οι ταινίες με τον γοητευτικό πράκτορα αγαπήθηκαν αμέσως από τους σινεφίλ, με τον ήρωα James Bond να γίνεται ένας από τους πιο επικερδείς στην ιστορία του κινηματογράφου και την ατάκα “my name is Bond, James Bond” την πιο δημοφιλή.  

Όπως αναφέρει δημοσίευμα, οι 24 προηγούμενες ταινίες του James Bond επέφεραν κέρδος πάνω από 6,89 δισ. δολάρια. Σε αυτές το ρόλο του James Bond υποδύθηκαν επτά ηθοποιοί: Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan και Daniel Craig.

And the winner is….. 

Το «No Time to Die» είναι η πέμπτη και τελευταία ταινία του Daniel Craig στο ρόλο του 007. Όπως αποτυπώνουν τα στοιχεία, ο συγκεκριμένος James Bond είναι αυτός γνώρισε τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία, καθώς από το «Casino Royale» του 2006 έως το «Spectre» του 2015, συγκέντρωσε σχεδόν 3,2 δισ. δολάρια.

Στους κινηματογραφους παντως τωρα μπορεις να απολαυσεις την τελευταία ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον θρυλικό ρόλο με τιτλο “No Time To Die”. .
Το No Time To Die ξεκινάει στον απόηχο του Spectre (2015) και με περίτρανο και επιβλητικό τρόπο, κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο (που ενσάρκωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ) μια εποχή ολόκληρη (όλες τις αποστολές του 007) και χαρίζει στη θρυλική σειρά ένα συγκλονιστικό φινάλε και ένα νέο ξεκίνημα. 

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με την αδερφή της Κατερίνα – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Στάθης Σχίζας: Συναντήθηκαν τυχαία στη Μύκονο & δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα – ΒΙΝΤΕΟ

HerNews ka

Megan Fox: Όσα υποστήριξε για την απόφαση του γιου της να φοράει φορέματα

HerNewskl