HerNews.gr
Μόδα

Οίκος Dior: Στη Μήλο η κολεξιόν για το 2022

Εμπνευσμένη από την αρχαία Ελλάδα είναι η κολεξιόν του διάσημου οίκου Dior για το 2022. Στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο διάσημος οίκος, δείχνει τις ομορφιές της Μήλου.

Η επικεφαλής του οίκου Dior, Μαρία Γ. Κιουρί, δεν έχει κρύψει την μεγάλη της αγάπη στην Ελλάδα και την ιστορία της πατρίδας μας, αφιερώνοντας την κολεξιόν στην χώρα, όπως τονίζεται μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση.

Στην Μήλο, παρουσιάζονται τα νέα ρούχα του οίκου, ως μια ωδή στην θηλυκότητα , όπου το concept αφηγείται την αγάπη της αδελφοσύνης. Κάποια κομμάτια, θυμίζουν γυναικείες μυθολογικές φιγούρες.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dior Official (@dior)

Το νησί έχει ενισχύσει τη διεθνή εικόνα του το τελευταίο διάστημα χάρη στις μεθοδικές κινήσεις εμπέδωσης της φήμης του και αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιας εμβέλειας προορισμό, τονίζει η εταιρία που έχει αναλάβει την επικοινωνιακή προβολή του νησιού.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EFI GOUSI (@efi_gousi)

Ο οίκος Dior και η καλλιτεχνική του διευθύντρια, Maria Grazia Chiuri επέλεξαν τη Μήλο για να κάνουν τα γυρίσματα της νέας συλλογής «Dior Cruise 2022».

Στην Μήλο, παρουσιάζονται τα νέα ρούχα του οίκου, ως μια ωδή στην θηλυκότητα και αφηγείται την αγάπη της αδελφοσύνης. Κάποια κομμάτια, θυμίζουν γυναικείες μυθολογικές φιγούρες.

Ιδιαίτερες δημιουργίες που αναδεικνύουν σημεία του σώματος, χωρίς να χρειάζεται να τα αποκαλύψουν. Γιλέκα, maxi φούστες, one-shoulder σχέδια και ρούχα που έχουν βρει τον τρόπο να ανάγουν την απλότητα σε κομψή ανάδειξη της δημιουργικότητας

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EFI GOUSI (@efi_gousi)

Το νησί της Μήλου έχει ενισχύσει τη διεθνή εικόνα του το τελευταίο διάστημα χάρη στις μεθοδικές κινήσεις εμπέδωσης της φήμης του και αποτελεί πλέον ένα παγκόσμιας εμβέλειας προορισμό, τονίζει η εταιρία που έχει αναλάβει την επικοινωνιακή προβολή του νησιού.

Η μαγεία των ελληνικών τοπίων και η γαληνευτική ηρεμία του μπλε της θάλασσας αποτελεί για άλλη μία φορά γοητευτικό κάλεσμα στο οποίο ο οίκος Dior δεν μπορεί να αντισταθεί. 

Νεότερα Άρθρα

Τα ωραιότερα πασχαλινά δώρα για μικρούς και μεγάλους – Προτάσεις για τους αγαπημένους σας

Her News

Αθηνά Οικονομάκου: Φόρεσε με τον πιο chic τρόπο το animal print παντελόνι

HerNewskl

H Dakota Johnson πρωταγωνίστησε στη καμπάνια του Οίκου Gucci

HerNewskl