HerNews.gr
Ελλάδα

Υπόθεση Πάτρας: Ο Αλέξης Κούγιας ζητά την αναβολή της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου

Την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δύο μικρών κοριτσιών της Μαλένα και Ίριδα, ζητά ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας.

Και αυτό όπως υποστηρίζει ο συνήγορος της φερόμενης παιδοκτόνου θα πρέπει να γίνει για να ληφθούν πρώτα καταθέσεις από συγκεκριμένους ιατροδικαστές αλλά και για να πραγματοποιηθεί και κατ΄αντιπαράσταση εξέταση με του Νίκο Καλογριά και Νίκο Καρακούκη.

Εμμέσως πλην σαφώς ο Αλέξης Κούγιας αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών χαρακτηρίζοντας το μάλιστα ως προσυνεννοημένο.

Ο Κούγιας ζητά αναβολή της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου για Μαλένα – Ίριδα

Αναλυτικότερα ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο και των τριών παιδιών της, ζητά να ληφθούν καταθέσεις από συγκεκριμένους ιατροδικαστές και κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή τους με τους Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλογρηά και στη συνέχεια να απολογηθεί η πελάτισσα του.

Ο Αλέξης Κούγιας που αμφισβητεί το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογρηά το οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει ως «προσυνεννοημένο», κατέθεσε πολυσέλιδο αίτημα στην ανακρίτρια Αθηνών που χειρίζεται την δικογραφία και ζητεί να προηγηθεί της απολογίας της εντολέως του, η λήψη καταθέσεων από συγκεκριμένους ιατροδικαστές και μάλιστα να εξετασθούν κατ’ αντιπαράσταση με τους κ.κ. Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλογρηά .

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφέρει στο αίτημά της, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

Διαβάστε περισσότερα: Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Gov.gr: Νέα δυνατότητα ηλεκτρονικής δήλωσης ονόματος & βάπτισης – Η διαδικασία

Her News b

Άσπα: H αδερφή του Μad Clip “έριξε” το TikTok με το νέο της τραγούδι

HerNewskl

Γιώργος Βάλλης: Βρέθηκε καλεσμένος στα «Παραπολιτικά 90,1» & μίλησε για τη νέα τουριστική σεζόν

HerNews ka