HerNews.gr
Social News

And Just Like That: Κυκλοφόρησε και επίσημα το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν

Το νέο τρέιλερ της δεύτερης σεζόν της δημοφιλούς σειράς “And Jus Like That”, κυκλοφόρησε επιτέλους και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο εν λόγω τρέιλερ η Σάρα Τζέικα Πάρκερ ως Κάρι Μπράτσο ακούγεται να λέει πως ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα φέτος τον Ιούνιο.

«Αυτόν τον Ιούνιο στο Max», γράφει η ηθοποιός στη η λεζάντα της δημοσίευσής της ευχαριστώντας τους συνεργάτες της, αλλά και το κοινό της για τη στήριξη που της δείχνουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

«Ευχαριστούμε την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες, που αφιέρωσε τόσες ώρες δουλεύοντας σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο», έγραψε αρχικά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

«Έκανε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα να μοιάζουν με άνοιξη και μας έκανε να δίνουμε πάντα περισσότερα και καλύτερα από όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ή να ονειρευόμαστε. Κι όλους εσάς, το αγαπημένο μας κοινό, που κρατάτε ζωντανές αυτές τις ιστορίες. Αυτό είναι για εσάς. Μέρος 2ο», συνέχισε.

Στα highlights του 2ου κύκλου, είναι η επιστροφή του Άινταν στη ζωή της Κάρι Μπράντσο, όπως φαίνεται και στο τελευταίο πλάνο του τρέιλερ της νέας σεζόν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ξημερώνει Κυριακή, μην μου λυπάσαι…

Her News b

Survivor: Αυτοί οι παίκτες έκαναν reunion στο σπίτι του Πάνου Καλίδη!

Her News b

Δέσποινα Βανδή: Το τρυφερό βίντεο για τα γενέθλια της Μελίνας Νικολαΐδη

Her News