HerNews.gr
Social News Ψυχολογία

Ξημερώνει Κυριακή, μην μου λυπάσαι…

Είναι όμορφη η ζωή, να το θυμάσαι..Μας τραγούδησε ο Γιάννης Πουλόπουλος αλλά ποτέ δεν το καταλάβαμε και πάντα μας έπιανε μια θλίψη. Ξημερώνει Κυριακή και πρέπει πάντα να την αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή! Γι’ αυτό λοιπόν, μην μου λυπάσαι…

Οι Κυριακές είναι οι μέρες που έχουμε τα πιο περίεργα συναισθήματα χαρά και μελαγχολία συνάμα. Έρχεται το βραδάκι και μας πιάνει μια ταλαιπωρία ήδη για την επόμενη μέρα αλλά όπως έχουμε γράψει ξανά και ξανά πρέπει να είμαστε χαρούμενοι! Είμαστε υγιείς και έτοιμοι να αδράξουμε την κάθε μέρα.

Υπάρχουν πολλά ελληνικά και μη τραγούδια, που υμνούν την πιο περίεργη μέρα της εβδομάδας που δεν είναι άλλη από την Κυριακή. Αυτό δεν σας λέει κάτι; Είναι μια μέρα όμορφη και έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε.

Πως μπορούμε να περάσουμε μια δημιουργική Sunday – Funday? Για αρχή ξυπνήστε νωρίς και απολάυστε κάθε δευτερόλεπτο!

Φτιάξτε ένα απλό πρωινό πλούσιο από γεύση και ενέργεια όπως για παράδειγμα αυγά ποσέ. Θα βρείτε την συνταγή ΕΔΩ

Κάνε μια βόλτα στην θάλασσα

Η θάλασσα πάντα ηρεμεί και μας κάνει να αισθανόμαστε ελευθερία. Ζούμε περίεργες και άγριες εποχές και το μόνο που θέλουμε είναι να αδειάσει το μυαλό μας! Ο τρόπος είναι απλός και εύκολος βόλτα στην φύση κάπου που να σκάει το κύμα και εμείς απλά να ατενίζουμε..

Άσε το κινητό στην άκρη

Κάνε ό,τι άλλο σε ευχαριστεί αλλά χωρίς να είναι στην μικρή οθόνη του τηλεφώνου σου. Μην σπαταλήσεις ενέργεια χαζεύοντας σε διάφορες πλατφόρμες που σου αποσπούν την προσοχή από άλλα πράγματα που έχεις να κάνεις. Θα περάσει η μέρα και θα κλαις

Γράψε τους στόχους της εβδομάδας

Θέλεις απλά να περάσει η εβδομάδα χωρίς να τσακωθείς; Γράψτο και αυτό, δεν είναι κακό και μην λυπάσαι. Μην ντρέπεσαι δεν πρόκειται να το δει κανείς. Θέλεις απλά να μην φας πολύ; Κάνε ένα διατροφικό πρόγραμμα και ακολούθησε το πιστά. Υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να σκεφτείς να κάνεις και αν δεν καταφέρεις την υλοποιήσή τους, μην απογοητευτείς. Την επόμενη εβδομάδα! 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Η Μαρία Μενούνος και το δύσκολο ταξίδι της μητρότητας: «Έκανα τα πάντα για να μείνω έγκυος»

Her News

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα: Είναι επίσημο! Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

HerNews ka

Πάρις Χίλτον: Καλωσόρισε κρυφά το δεύτερο παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας

HerNews ka