HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Sky Rojo: Η Νέα Ισπανική σειρά που θα σε κάνει να κολλήσεις!!

Ένταση, Σασπένς ,Αγωνία ,Δράση οι λέξεις που μου έρχονται για να περιγράψω την νέα σειρά του Netflix “Sky Rojo”.

Ξέρω πόσες ώρες  έφαγες μπροστά στην τηλεόραση βλέποντας το “La Casa De Papel” . Σου έχω νέα λοιπόν  ο  Alex Pina (δημιουργός του La Casa De Papel, Vis a Vis ,White lines ) επιστρέφει δίνοντας την υπογραφή του  στην νέα σειρά του Netflix “ Sky rojo” η οποία εμπιστεύσου  με θα γίνει σίγουρα επιτυχία !

Αυτή η σειρά τα έχει όλα !!

Η ιστορία εκτυλίσσεται με γρήγορη πλοκή ,τρομερή σκηνοθεσία ,φωτογραφία και περιστρέφεται γύρω από τρεις γυναίκες που δουλεύουν σε πορνείο και αποφασίζουν να αποδράσουν από τα χέρια του αδίστακτου εργοδότη τους!

Ο δημιουργός χρησιμοποιεί κι εδώ την τεχνική της αφήγησης όπως και σε άλλες σειρές του αλλά και flashbacks που σε κρατούν αφυπνισμένο ώστε να μην χάσεις λεπτό!!!
Τα επεισόδια είναι περίπου 30 λεπτά, το καθένα γεμάτα αγωνία , καταδίωξη και παρανομίες! Δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις δυνατές ερμηνείες των τριών πρωταγωνιστριών Lali Esposito ,Yani Prado, Veronica Sanchez !
Έχοντας δει και τα 8 επεισόδια της 1ης σεζόν σε μια μέρα στην προτείνω ανεπιφύλακτα κι αναμένω την 2η σεζόν για την οποία η σειρά έχει ήδη πάρει πράσινο φως!

Σίσσυ Γατζούδη

Δημοσιογράφος

Νεότερα Άρθρα

Emily in Paris: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της τρίτης σεζόν

HerNewskl

63ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Το εντυπωσιακό trailer

HerNews ka

Sex & The City: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα

Her News