HerNews.gr
Ψυχαγωγία

Emily in Paris: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της τρίτης σεζόν

Emily in Paris

H αγαπημένη girly σειρά “Εmily in Paris” επιστρέφει στο Netflix για τη νέα τρίτη σεζόν και ο επίσημος λογαριασμός της σειράς μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες.

Emily in Paris

Μέσω Instagram αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σεζόν, προϊδεάζοντας το κοινό για τι πρόκειται να επακολουθήσει στον νέο κύκλο. Ως περιγραφή στην ανάρτηση έχει γραφτεί πως:

Το καστ του Emily in Paris παρουσιάζει πολύ σικ πρώτα look. Η τρίτη σεζόν έρχεται σύντομα”.

Στη σειρά θα συμμετέχουν και οι: Samuel Arnold, Bruno Gouery και William Abadie.Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media), Andrew Fleming, Alison Brown ενώ την παραγωγή υπογράφουν οι Raphael Benoliel, Stephen Brown, Lily Collins, Ryan McCormick και Jake Fuller.

Emily in Paris

Η Lilly Colins εξομολογήθηκε  στο περιοδικό People πως:

“Θα μου άρεσε να έχω την ευκαιρία να κάνω μια τρίτη σεζόν. Δεν ξέρω ακόμα ποια είναι η επιλογή της Emily. Eξακολουθώ να ρωτάω τι θα συμβεί. Αλλά ό,τι κι αν έχει επιλέξει, σίγουρα θα ακολουθήσει δράμα, μόδα και διασκέδαση και ρομαντισμός”.

Emily in Paris

Ο δημιουργός της σειράς Darren Star από την άλλη πλευρά αποκάλυψε πως:
“Εχω μια πολύ ισχυρή άποψη, αν και νομίζω ότι δεν υπάρχει σωστή και λάθος επιλογή, Νομίζω ότι η Emily θα πάρει μια απόφαση που θα κάνει κάποιους δυστυχισμένους. Και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες”.

Νεότερα Άρθρα

«Animal Teaser» της Marielle Pteroudis στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών – Όταν τα ζώα “απελευθερώνονται” σε ένα pop περιβάλλον

Her News b

«Ένδυμα Ψυχής»: Μια εμβληματική έκθεση στο Μουσείο της Ακρόπολης

Her News

Sex Life: Η σειρά του Netflix γεμάτη πάθος, σεξ και ένταση

Her News