HerNews.gr
Μόδα

Regals Jewelry: Μίνιμαλ κοσμήματα που αναβαθμίζουν το στυλ

Κομμάτια εμπνευσμένα από την μεσογειακή ομορφιά που χαρίζουν προσωπικό στοιχείο στην εικόνα. Τα κοσμήματα “Regals Jewelry” επιλέγονται με γνώμονα την μοναδικότητα και την μινιμαλιστική αισθητική που διαφέρει. 

Το κόσμημα αποτελεί μια διαχρονική αδυναμία για κάθε γυναίκα, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με σύγχρονα σχέδια και κομψές τάσεις.

Το brand “Regals Jewelry” διαθέτει κοσμήματα που είναι ανθεκτικά στο νερό, αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε μήπως ξεθωριάσει το χρώμα! 

Ο συνδυασμός της απλότητας με την κομψότητα δημιουργούν τα μοναδικά Regals σχέδια, τα οποία είναι εξολοκλήρου χρυσά κοσμήματα 18Κ με πολυτελή όψη και μεσογειακό look. Ακόμη, το χαρακτηριστικό της απλότητας σας δίνει την δυνατότητα να φορέσετε πολλά κομμάτια μαζί, υιοθετώντας το No1 hot trend της εποχής. 

Η συγκεκριμένη μάρκα αγαπά και αγκαλιάζει τον αισθησιασμό της γυναίκας και έτσι μπορείς να τα φοράς σε καθημερινή βάση για να αισθάνεσαι πιο elegant όλες τις ώρες της ημέρας. Μην διστάσεις, βέβαια, να επιλέξεις ένα Regal κόσμημα για μια βραδινή έξοδο γιατί μπορείς να εντυπωσιάσεις μέσα από την φινέτσα του μίνιμαλ σχεδίου πιο εύκολα, από όσο πιστεύεις.  

Το άρτιο αποτέλεσμα των “Regals Jewelry” σου δημιουργεί την αίσθηση ότι δεν θες να τα αποχωριστείς αφού η ομορφιά τους ταιριάζει για κάθε εμφάνιση.

Είτε είσαι fan του street look, είτε του πιο ρομαντικού, του casual αλλά και του office outfit αυτά τα κοσμήματα θα σε βγάλουν από τον κόπο να αλλάζεις συχνά τα αξεσουάρ σου. 

Από την άλλη, αποτελούν μια υπέροχη ιδέα για δώρο γιατί υιοθετούνται εύκολα από κάθε γυναικείο στυλ. Επομένως, θα εκτιμηθεί η επιλογή σας γιατί είναι σίγουρη.

Ανάλογα με την γκαρνταρόμπα σας προτείνουμε να επιλέξετε και τα κοσμήματα, “Regals Jewelry”, δηλαδή με ένα βαθύ ντεκολτέ προτιμήστε ένα ή και παραπάνω κολιέ.

Αν φοράς ζιβάγκο, τότε μια αλυσίδα chain είναι η Must πρόταση! Όταν τα μαλλιά σου θα είναι χτενισμένα ψηλά, το κόσμημα που απαιτείται είναι τα σκουλαρίκια, τα οποία μπορείς να τα συνδυάσεις με μερικά βραχιόλια.

Όσον αφορά τα δαχτυλίδια, είναι μια κατηγορία από μόνα τους. Αυτά που διαθέτουν πέτρα πάνω τους, ταιριάζουν περισσότερο σε πιο επιμελημένες εμφανίσεις.  

Δες περισσότερα σχέδια στο RegalsJewelry.com

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Πρωταγωνιστεί στην εορταστική καμπάνια του Calvin Klein

HerNews ka

Beyoncé: Χωρίζει… τους δρόμους της με την Adidas!

HerNews ka

Φλοράλ μπικίνι: Θα συνεχίσουμε να το φοράμε και φέτος ο καλοκαίρι;

HerNews ka