HerNews.gr
Ελλάδα

Survivor – Οριστικό! Ο James Καφετζής αποχωρεί οικειοθελώς

Πρίν λίγη ώρα τα αδέρφια του James Καφετζή ανακοίνωσαν ότι ο παίκτης της μπλε ομάδας αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor. Ο 24χρονος παίκτης είναι από τους πρώτους που μπήκαν στο παιχνίδι και το κοινό δείχνει να τον έχει στηρίξει! 

Από την αρχή του παιχνιδιού έως σήμερα, ο James Καφετζής έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του και αυτός και είναι και ο λόγος που πολλές φορές έχει έρθει σε ρήξη με κάποιους συμπαίκτες του. Αυτή τη φορά, βέβαια, ο παίκτης της μπλε ομάδας φαίνεται να είχε μια έντονη διαφωνία με την παραγωγή του Survivor.

Η απόφαση του Ατζούν Ιλίτζαλι να παρατείνει τη διάρκεια του παιχνιδιού κατά ένα μήνα δυσαρέστησε τους εναπομείναντες παίκτες, οι οποίοι και αντέδρασαν. Ο Τούρκος παραγωγός πρότεινε αύξηση της εβδομαδιαίας αμοιβής τους, ωστόσο, απ’ ότι φάνηκε, αυτό δεν ικανοποίησε τον James Καφετζή. 

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις των αδερφών του, ο 24χρονος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς τα νέα δεδομένα που προέκυψαν δεν τον βρίσκουν σύμφωνο. 

Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα“, έγραψε ο Mike, με την Έφη να προσθέτει: “Μόνο υπερηφάνεια! Αξιοπρέπεια vs Παράταση παιχνιδιού 1-0. Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας“.

Νεότερα Άρθρα

Food pass: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε σε 5 ερωτήσεις – απαντήσεις του ΥΠΟΙΚ

Her News

Voucher 200 ευρώ: Πότε ξεκινά ο νέος κύκλος, τι εξοπλισμός επιδοτείται

Her News

Νίκος Φλωρινιώτης: «Έφυγε» από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο

HerNews ka