HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner: Μας δείχνει την επίπεδη κοιλιά της μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη

Η Kylie Jenner έδειξε την επίπεδη κοιλιά της αφού πολλές πηγές διέψευσαν τις πρόσφατες φήμες ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί μαζί με τον Timothée Chalamet.

Η 26χρονη σταρ του ριάλιτι, έδωσε μερικές στιγμές από την τεντωμένη κοιλιά της την Πέμπτη, ενώ διαφήμιζε κομμάτια από την πέμπτη σειρά ρούχων της Khy μέσω Instagram.

Kylie Jenner

Kylie JennerΕνώ η Jenner επέλεξε να φορέσει ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι για «μεγαλύτερη» εφαρμογή, συνέχισε με ένα «κλασικό, ίσιο» παντελόνι που «ταιριάζει τέλεια» στο σώμα της.

Η σταρ των “Kardashians” συνέχισε να δείχνει δέρμα με ένα στενό μπλουζάκι με έναν ώμο, ένα πουκάμισο και ένα crop top.

Η Kylie Jenner πυροδότησε για πρώτη φορά εικασίες εγκυμοσύνης νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν ο κωμικός Daniel Tosh διέδωσε αβάσιμες φήμες που είχε ακούσει από έναν υπάλληλο μπακάλικου στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Kylie Jenner«Αυτός ο τυχαίος άνθρωπος του παντοπωλείου μου λέει ότι νοίκιασαν ολόκληρο το κατάστημα, το έκλεισαν και στη συνέχεια συμπεριφέρθηκαν σαν να ψωνίζουν», είπε στους ακροατές στις 2 Απριλίου ο παρουσιαστής του podcast του «Tosh Show», 38 ετών.

«Αυτή ήταν η σκηνή που προφανώς συνέβη – η Kylie αποκαλύπτει ότι είναι ξανά έγκυος στο παιδί του Timothée», συνέχισε. «Τι βόμβα».

Αν και η φήμη είχε διαλυθεί εκείνη την εποχή, ένας παρόμοιος ισχυρισμός έγινε viral στα social media αυτή την εβδομάδα.

Η Kylie Jenner και η StormiΗ Kylie Jenner δεν έχει ακόμη μιλήσει δημόσια, αλλά οι μυστικοί είπαν στο Us Weekly Πέμπτη ότι «δεν είναι έγκυος».

Η Kylie είναι ήδη μαμά, έχοντας την κόρη Stormi, 6 ετών, και τον γιο Aire, 2, με τον πρώην της Travis Scott.

Από τότε που κυκλοφόρησαν τα νέα για τον χωρισμό του ζευγαριού ξανά και ξανά τον Ιανουάριο του 2023, η Jenner συνδέθηκε με το Chalamet.

Αφού η Jenner και η σταρ του «Wonka», 28 ετών, φωτογραφήθηκαν μαζί πολλές φορές, το δίδυμο έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μαζί σε μια συναυλία της Beyoncé τον Σεπτέμβριο του 2023.

Συνέχισαν δίνοντας το παρών σε ένα δείπνο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, στο US Open και να φιλιούνται στις Χρυσές Σφαίρες.

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση τους σε μια συνέντευξη στους New York Times τον Μάρτιο , η Jenner είπε ότι «δεν ήθελε να μιλήσει για προσωπικά πράγματα».

Ο μεγιστάνας του μακιγιάζ, ωστόσο, «χαμογελούσε» και παραδέχτηκε ότι του άρεσε η ταινία του Chalamet «Dune» μιλώντας στο WSJ. Περιοδικό πέρυσι.

Kylie Jenner – Timothee Chalamet: «Φουντώνουν» οι φήμες ότι πρόκειται να γίνουν γονείς

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Aυτή είναι η ηθοποιός που αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα για το 2022!

HerNewskl

Η βασίλισσα Letizia εντυπωσίασε σε δημόσια εμφάνιση με γκρίζα μαλλιά

Her News

Σακίρα-Πικέ: Πως θα γίνει η μοιρασιά της περιουσίας τους;

Her News