HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Συμβουλές για ένα επιτυχημένο τρίο

Εν έτη 2024 το τρίο δεν θα έπρεπε να θεωρείται ταμπού. Αλλά αν η ανταπόκριση στη νέα ταινία Challengers, που κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτή την εβδομάδα και με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα της εποχής Zendaya, είναι κάτι που πρέπει να συμβεί, ένα τρίο εξακολουθεί να έχει τη δύναμη να προκαλέσει σάλο.

Ακόμη και το τρέιλερ προκάλεσε σάλο, δείχνοντας ένα σύντομο κλιπ της Zendaya μαζί με τους δύο συμπρωταγωνιστές της και τους αντιπάλους της στο τένις και την αγάπη, που παίζουν οι Josh O’Connor και Mike Faist, να συμμετέχουν σε αυτό που φαινόταν να είναι τα αρχικά στάδια από ένα…τρίο.

Μαζί με την πολυσυντροφικότητα, τους ανοιχτούς γάμους, το swinging, το throuples και όλα τα είδη ηθικής μη μονογαμίας (ENM), το τρίο συχνά κατηγοριοποιείται ως κάτι έξω από την επικρατούσα τάση, η ίδια η ιδέα οτιδήποτε άλλο εκτός από δύο άτομα που εμπλέκονται σε συνουσία θεωρείται από πολλούς ως εγγενές αντιπολιτισμική.

Αυτή η μορφή ομαδικού σεξ μπορεί να περιλαμβάνει συμμετέχοντες οποιουδήποτε φύλου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, και τα τρία άτομα είναι άγαμα. Άλλες φορές, περιλαμβάνουν ένα ζευγάρι που προσθέτει ένα τρίτο μέρος στη σεξουαλική του ζωή.The Zendaya-led movie 'Challengers' already has a breakout meme6 Συμβουλές για ένα επιτυχημένο τρίο

1. Ορίστε την πρόθεσή σας. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε τι θέλετε να αποκομίσετε από την εμπειρία, ειδικά αν είναι το πρώτο σας τρίο. Προσπαθείτε να εκπληρώσετε μια συγκεκριμένη φαντασίωση; Θέλετε να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας; Λείπει κάτι από την τρέχουσα σεξουαλική σας ζωή; Η αποσαφήνιση των επιθυμιών σας θα σας βοηθήσει.

2. Συζητήστε με τον σύντροφό σας στο σωστό πλαίσιο. Η ιδέα να κάνετε ένα τρίο μπορεί να φοβίσει τον σύντροφό σας στην αρχή ή να του προκαλέσει ζήλια. Μείνετε ήρεμοι και εξηγήστε τους λόγους για τους οποίους σας ενδιαφέρει να κάνετε ένα τρίο. Βεβαιωθείτε ότι δεν το χρησιμοποιείτε ως “επίδεσμο” ή απόσπαση της προσοχής από ένα υπάρχον πρόβλημα στη σχέση. Η προσθήκη ενός άλλου ατόμου στη σεξουαλική σας ζωή θα περιπλέξει μόνο τυχόν προβλήματα επικοινωνίας ή σεξουαλικά με τον σύντροφό σας. Θυμηθείτε ότι ο σύντροφός σας πρέπει να πάρει την απόφαση μόνος του – μην προσπαθήσετε να τον πείσετε. Εάν ο σύντροφός σας είναι αυτός που προτείνει ένα τρίο, βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι που σας ενθουσιάζει επίσης. Εάν δεν είναι, να είστε ειλικρινείς και να συζητήσετε άλλες πιθανότητες.Sexplain It: We Both Want a Threesome. We Can't Agree on What Kind.3. Βρείτε το σωστό τρίτο πρόσωπο. Μόλις εσείς και ο σύντροφός σας είστε στην ίδια σελίδα, συζητήστε πιθανούς εραστές για να εισαγάγετε στο κρεβάτι σας. Ίσως συναντήσατε έναν ελκυστικό άγνωστο σε μια εφαρμογή γνωριμιών ή ίσως θέλετε να συμπεριλάβετε τον καλύτερό σας φίλο. Εφόσον εσείς και ο σύντροφός σας νιώθετε μια χημεία με το τρίτο πρόσωπο, μπορείτε να κάνετε το επόμενο βήμα πλησιάζοντάς το και απευθύνοντας πρόσκληση. Κρατήστε την πρόσκλησή σας διασκεδαστική και περιστασιακή, αλλά θυμηθείτε να είστε άμεσοι και σαφείς.

4. Θέστε όρια και βασικούς κανόνες. Αφού βρείτε το κατάλληλο άτομο για ένα τρίο, οι τρεις σας θα πρέπει να καθίσετε για να συζητήσετε τα όρια και τους βασικούς κανόνες. Συμφωνήστε ποιες σεξουαλικές πράξεις αισθάνεστε άνετα να κάνετε και να λαμβάνετε. Αυτό περιλαμβάνει οτιδήποτε, από φιλιά μέχρι διείσδυση, στοματικό σεξ και παιχνίδι BDSM. Πάντα βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας πριν εμπλακείτε σε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα. Είναι σημαντικό για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να συζητήσουν πρακτικές ασφαλούς σεξ για να αποφευχθεί η μετάδοση οποιωνδήποτε σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων (ΣΜΝ). Συζητήστε με τον σύντροφό σας εάν το τρίτο άτομο καλείται να κοιμηθεί μαζί σας ή όχι. Αφού καθορίσετε τα όρια και τους βασικούς κανόνες, ορίστε μια ημερομηνία.

How to Have a Good Threesome: Planning, Safety Are Key, Sex Experts Say5. Νιώστε άνετα και απολαύστε. Δημιουργήστε τη σωστή διάθεση για το τρίο σας. Ανάψτε μερικά κεριά, μοιραστείτε ένα μπουκάλι κρασί και ακούστε σέξι μουσική. Νιώστε άνετα ο ένας με τον άλλον μιλώντας και φλερτάροντας. Μόλις ξεκινήσει η σεξουαλική επαφή, δοκιμάστε μερικές διαφορετικές στάσεις μέχρι να βρείτε την κατάλληλη που λειτουργεί και για τους τρεις σας. Κρατήστε το λιπαντικό κοντά και χρησιμοποιήστε το συχνά. Σκεφτείτε να εισαγάγετε σεξουαλικά παιχνίδια. Το σωστό σεξουαλικό παιχνίδι μπορεί να προσθέσει ένα συναρπαστικό στοιχείο στη συνάντηση και να εξασφαλίσει ότι όλοι διεγείρονται όπως θέλουν. Φροντίστε να καθαρίσετε τα σεξουαλικά παιχνίδια σας πριν τα μοιραστείτε. Θυμηθείτε ότι εάν αισθάνεστε άβολα σε οποιοδήποτε σημείο, μπορείτε να σταματήσετε τη σεξουαλική επαφή αμέσως.

6. Απολογισμός. Μετά το τρίο σας, να είστε ανοιχτοί με τους σεξουαλικούς σας συντρόφους για το τι σας άρεσε. Η συζήτηση για την εμπειρία μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από οποιαδήποτε ζήλια ή αδεξιότητα. Μόλις εσείς και ο σύντροφός σας είστε πάλι μόνοι σας, να είστε ειλικρινείς σχετικά με το αν είναι κάτι που θέλετε να κάνετε τακτικό μέρος της σεξουαλικής σας ζωής ή αν ήταν κάτι που συμβαίνει μια φορά.

Πολυσυντροφικότητα: Το ερωτικό μοτίβο που καταρρίπτει τον όρο «στους δύο τρίτος δεν χωρεί»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποχή από το σεξ: Επηρεάζει τελικά την υγεία;

Her News

Σεξ: Γιατί αιμορραγούμε μετά;

Her News b

Σεξ και ζέστη: Έτσι θα το απολαύσετε

Her News b