HerNews.gr
Ταξίδια

Σκιάθος: Έχει ψηφιστεί ως καλύτερη και από τις Σεϋχέλλες

Η Σκιάθος είναι ένα από τα νησιά που κερδίζει κάθε χρόνο όλο και περισσότερους θαυμαστές παγκοσμίως!

Η Ελλάδα μπορεί με σιγουριά να ξεχωρίζει και να κερδίζει πρωτιές παγκοσμίως, καθώς έχει διακριθεί πολλές φορές για τις παραλίες της αλλά και τις γραφικές γωνιές της.
Η Σκιάθος, σε ψηφοφορία έχει αναδειχθεί ψηλότερα και από τις Σεϋχέλλες.

Οι πανέμορφες παραλίες της είναι ένας από τους λόγους που επιλέγεται από χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο .

Τα καταγάλανα νερά  και ο συνδυασμός του πράσινου περιβάλλοντος, δημιουργούν ένα ειδυλλιακό σκηνικό που αξίζει να ζήσεις.

Η Σκιάθος είναι η μικρή κοσμοπολίτισσα των Σποράδων. Είναι το νησί με τις περισσότερες από 60 παραλίες και τα γραφικά στενά.

Εκτός από τη Χώρα, η Σκιάθος έχει άλλους 5 οικισμούς που αξίζει να επισκεφτείς για να κολυμπήσεις στις πανέμορφες παραλίες τους και να γευτείς πεντανόστιμα πιάτα στις παραδοσιακές ταβέρνες του νησιού.

Παραλίες:

Οι Κουκουναριές έχουν άμμο που λάμπει σαν χρυσάφι, αξίζει να πας στη Μεγάλη Άμμο, στα υπέροχα Λαλάρια ή στις Αχλαδιές.

Κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά που σε μαγνητίζουν και ένα καταπράσινο τοπίο στο οποίο μπορείς να νιώσεις την ευτυχία.

Αξιοθέατα:

Εκτός από τις παραλίες, η Σκιάθος έχει κι άλλα μυστικά για να εξερευνήσεις. Το σπίτι του διάσημου συγγραφέα Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη ο οποίος γεννήθηκε και έζησε στο νησί της Σκιάθου. Η ατμόσφαιρα αν το επισκεφθεί σ, θα σε ταξιδέψει πίσω στο χρόνο.

Ακόμα, το περίφημο Μπούρτζι της Σκιάθου είναι υπέροχο για επίσκεψη και φωτογραφίες. Μιλάμε για το μικρό και κατάφυτο νησάκι με τα ερείπια ενός βενετσιάνικου φρουρίου. Εκεί θα αντικρύσεις μια άλλη πλευρά της ιστορίας με τα νεοκλασικά κτίρια του παλαιού σχολείου που στεγάζουν το Πολιτιστικό Κέντρο Σκιάθου.

Η Σκιάθος είναι ο ιδανικός προορισμός για κοσμοπολίτικες διακοπές, καθώς φημίζεται για τα υπέροχα φυσικά τοπία της, τις όμορφες παραλίες και βέβαια το καλό φαγητό! Προσφέρει δεκάδες διαφορετικούς τρόπους για να περάσεις τις πιο μαγικές διακοπές.

Νεότερα Άρθρα

Μήλος: Το καλύτερο νησί του κόσμου το 2021

Her News

Ποια ελληνικά νησιά είναι Covid Free

Her News

Λίγες ώρες στη Βέροια αρκούν για να σου πω ότι το επόμενο ΣΚ θα πας βόρεια

Her News