HerNews.gr
NEWS

Τα τηλεοπτικά νέα της εβδομάδας

Δευτέρα σήμερα, τι και αν είναι η πρώτη ημέρα της εβδομάδας; Πολλά τα τηλεοπτικά νέα που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Πάμε να τα δούμε…

Τι γίνεται με την πρωινή ομαδα των «Κουκου» στο Star;

Μπορεί αυτή η χρόνια να ήταν μια δύσκολη χρόνια τηλεοπτικά για την ομαδα της Κατερινας Καραβατου και του Κρατερου Κατσούλη – γεμάτη ανατροπές- ωστόσο όπως όλα δείχνουν το κανάλι φαίνεται να δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της Κατερινας Καραβάτου και να μπαίνουν σε συζητήσεις για διαφορά projects. Τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο – τίποτα δεν είναι κλεισμένο.

Σκάι και Queen Dina πάνε μαζί!

Μετά την ανακοίνωση του σταθμού για την νέα συνεργασία με την αγαπημένη Κωνσταντινα Σπυροπουλου, φαίνεται πως το κανάλι του Φαληρου θα αξιοποίηση την Queen Dina σε πάνω από 1 μη σας πω και 2 projects. Πράσινο φως έχει πάρει η Κωνσταντινα Σπυροπουλου για το « Αγρότης Μόνος Ψάχνει» αλλά συζητάει και για άλλες εκπομπές, μη σας κάνει απίθανο να την δούμε ξανά ΣαββατοΚυριακο! Και γιατί όχι ;

Τι γίνεται όμως στο Open Beyond;

Εκεί τα πράγματα δεν είναι τόσο αισιόδοξα τηλεοπτικά, μιας και πολλά στελέχη έχουν αποχωρήσει καθώς και η Barking Well του Νίκου Κοκλωνη αποτελεί παρελθόν. Σίγουρα θα συνεχίσει η Κατερινα Καινούργιου με την ομαδα της να «Ευτυχεί» αλλά και η Σισσυ Χριστίδου που είχε ακουστεί έντονα ότι μπορεί να μεταφερθεί στο Σκάι.

Συζητήσεις φυσικά γίνονται για να συνεχίσουν και οι Ραδιο Αρβύλα αφού πρόκειται να κλείσει η σεζόν με πολύ θετικό πρόσημο και στην τηλεθέαση.

Για τα νέα του ΑΝΤ1 σας τα είπαμε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν σας είπαμε ότι ο σταθμός του Αμαρουσίου επιθυμεί να συνεχίσει, στο δεύτερο μισό της ερχόμενης σεζόν, το Your Face Sounds Familiar φυσικά με την Μαρια Μπεκατώρου!

Τέλος να πούμε για το μεγάλο κανάλι ότι αναμένετε να δείτε πολλά και μεγάλα πράγματα ! Δεν θα σας πούμε πολλά ακόμη για το Mega μιας και όλα τα τηλεοπτικά είναι ακόμη σε επίπεδο συζητήσεων και ανταλλαγής ιδεών αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι το Mega μπαίνει πολύ δυνατό στον αγώνα της επόμενης σεζόν!

Εν αναμονή των εξελίξεων… 

 

Βασίλης Γκουτμάχερ

Chief Communications Officer

Νεότερα Άρθρα

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο στον Πάνο Τριανταφύλλου

Her News

Ο Αυτισμός δεν είναι τραγωδία…Το να μην γνωρίζεις είναι τραγωδία!

Her News

Κορωνοϊός: Αύξηση κρουσμάτων, μείωση εμβολιασμών!

Her News b