HerNews.gr
Μόδα

Irene Angelopoulos: H fashion designer που εξέπληξε τα πλήθη με την επίδειξη της

Η Irene Angelopoulos ή αλλιώς Ειρήνη Αγγελοπούλου, είναι βραβευμένη fashion designer!
Μετά την επιτυχημένη επίδειξη μόδας που πραγματοποίησε στο Paris Fashion Week τον περασμένο Σεπτέμβριο…Επέστρεψε δυναμικά με το πρώτο fashion show, που έγινε στην Ελλάδα, μετά από αυτούς τους δύσκολους μήνες.Σηματοδοτώντας, έτσι, την έναρξη μίας νέας αισιόδοξης περιόδου. 
Η fashion designer Irene Angelopoulos έχει καταφέρει μέσα από το ταλέντο της να δημιουργήσει διεθνή παρουσία στο χώρο της μόδας.
Η επίδειξη της έγινε στον εμβληματικό χώρο του παλαιού αεροδρομίου.
Με ένα υπέροχο boho concept σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό από σανό που θύμιζε βρετανική εξοχή και εντυπωσίασε όσους βρίσκονταν εκεί!
Η καινούρια haute couture συλλογή του οίκου Irene Angelopoulos που μας παρουσίασε λέγεται “kiss the wind”
Η σχεδιάστρια την εμπνεύστηκε από τα πούπουλα, τα κεντήματα και τις αέρινες υφές από μετάξι που έχουν τα ρούχα της και θυμίζουν το φίλημα του ανέμου πάνω στο κορμί μίας γυναίκας!
Τα πρόσωπα της showbiz που έδωσαν το παρόν στην επίδειξη της Irene Angelopoulos
Καλεσμένοι της επίδειξης ήταν γνωστοί celebrities καθώς και φίλοι αλλά και πελάτες της σχεδιάστριας. Κάποιοι από αυτούς είναι η Ναταλία Δραγούμη, Μεμος Μπεγνής, Ελένη Πετρουλάκη, Μαρία Καλάβρια, Τρύφωνας Σαμαράς, Γιώργος Τσαλίκης, Χριστίνα Παπά, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Στρατός Τζορτζογλου, Ναυσικά Παναγιωτακοπουλου και πολλοί άλλοι.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του ομίλου κλινικών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής Cosmedical Clinic.  Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η Πρόεδρος του ομίλου κ. Νατάσα Ντάγιου.

Στο φαντασμαγορικό fashion show συμμετείχαν γνωστά Top Models της Ελλάδας. 

Ενώ, την εμβληματική βραδιά παρακολούθησαν με ενδιαφέρον πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz.. κόσμος από τον χώρο της μόδας, τον καλλιτεχνικό αλλά και τον δημοσιογραφικό. 

Νεότερα Άρθρα

Καρλ Λάγκερφελντ: Δημοπρασία από… «χρυσό» για τα σχέδια μόδας του

Her News

Clogs: Ποιος ειναι πιο στυλάτος τρόπος να τα φορέσουμε την άνοιξη;

HerNewskl

3 stylish τρόποι για να φορέσετε φούστα με παγιέτα μετά τις γιορτές

HerNews ka