HerNews.gr
Social News

«Σμύρνη μου αγαπημένη» – Στη Μυτιλήνη τα γυρίσματα της ταινίας

Η θεατρική παράσταση «Σμύρνη μου Αγαπημένη» που συγκίνησε χιλιάδες θεατές, μεταφέρεται από το σανίδι στο πανί. Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Μυτιλήνη για τα γυρίσματα της ταινίας.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στη Λέσβο, τη Χίο και την Αθήνα.

Η μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή, «Σμύρνη μου Αγαπημένη», σε σενάριο Μιμής Ντενίση και Martin Sherman. Η «Σμύρνη μου αγαπημένη είναι σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, με ένα διεθνές καστ πρωταγωνιστών.

Μάλιστα οι πρώτες φωτογραφίες από τη «Σμύρνη μου Αγαπημένη» κυκλοφόρησαν.

Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν όλο το καλοκαίρι

Σήμερα, οι πρωταγωνιστές της ταινίας ξέκλεψαν λίγο χρόνο ανάμεσα στα γυρίσματα τους στη Μυτιλήνη, για φαγητό με τους δημοσιογράφους που βρίσκονται στο νησί για να καλύψουν τη μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή.

Η Μπάγια Αντωνοπουλου βρίσκεται επίσης στο νησί για αποστολη του Mega Tv και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τη Μιμή Ντενίση, την Κατερίνα Γερονικολού και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές!

Η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, από την Tanweer, τα Χριστούγεννα του 2021, με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από την καταστροφή της Σμύρνης.

Πρωταγωνιστούν:

Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Burak Hakki, Κρατερός Κατσούλης, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Χρήστος Στέργιογλου, Ντίνα Μιχαηλίδου, Νέδη Αντωνιάδου, Αναστασία Παντούση, Daphne Alexander, Κώστας Κορτίδης, Έφη Γούση, Γιάννης Εγγλέζος, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Nathan Thomas, Fotina Papatheodorou και ο Γιάννης Βογιατζής.

Σύνοψη της ταινίας

H Φιλιώ Μπαλτατζή, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα.

Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών.

Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

Στόχος της ταινίας «Σμύρνη μου Αγαπημένη» δεν είναι να αναμοχλεύσει πάθη του παρελθόντος, αλλά να μιλήσει για ένα παγκόσμιο πρόβλημα… Το προσφυγικό.

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Απολαμβάνει τις διακοπές της στο Παρίσι σε πανάκριβο ξενοδοχείο με τον Βασίλη Σταθοκοστόπουλο

HerNews ka

Ναταλία Δραγούμη: Συμβουλεύει τα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν την υποκριτική

Her News b

Christina Aguilera: Η σπάνια φωτογραφία με την 9χρονη κόρη της

HerNews ka