HerNews.gr
Social News

Χριστίνα Μπόμπα: Το post και η πρωτότυπη τούρτα για τα φετινά της γενέθλια !

 Με αφορμή τα γενέθλιά της Χριστίνας Μπόμπα , ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, της ετοίμασε ένα πολύ όμορφο σκηνικό στο σπίτι τους.Συγκεκριμένα της έκανε έκπληξη μια πολύ όμορφη τούρτα σε σχήμα μπουκέτου λουλουδιών.

Αναμφισβήτητα,φέτος η  Χριστίνα Μπόμπα γιορτάζει τα πιο γλυκά και ξεχωριστά γενέθλια,διότι πριν λίγες ημέρες έγινε μαμά δυο υπέροχων κοριτσιών.  Από το καλοκαίρι του 2018,  είναι παντρεμένη η όμορφη influencer  με τον Σάκη Τανιμανίδη. Επιπρόσθετα δεν έβλεπε την ώρα όλους αυτούς τους μήνες να κρατήσει στην αγκαλιά της τα κοριτσάκια της. Τώρα όμως, που τα μωράκια της ήρθαν στη ζωή, απολαμβάνει την κάθε στιγμή μαζί τους.

Πλέον, η Χριστίνα έχει επιστρέψει στο σπίτι της μαζί με τον αγαπημένο της, Σάκη Τανιμανίδη, και τις δίδυμες κορούλες τους και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Το δημόσιο ευχαριστώ της για τις αμέτρητες ευχές

Μετά τις τρυφερές ευχές του συζύγου της, η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τους αμέτρητους followers και fans της για τα  μηνύματα τους για την ξεχωριστή αυτή μέρα, δημοσιευόντας μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον Σάκη αλλά και την πρωτότυπη τούρτα, η οποία είναι σε σχήμα μπουκέτου λουλουδιών.

Η Χριστίνα Μπόμπα βλέποντας αυτό το σκηνικό και την ξεχωριστή τούρτα της, θέλησε να φωτογραφηθεί στην αγκαλιά του συζύγου της. Ταυτόχρονα, θέλησε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία αυτή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

“Happy birthday to me… με τα φετινά γενέθλια να φέρνουν τα καλύτερα δώρα! Ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές όλων!”.

 Μετά την γέννηση των διδύμων οι πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο 

Η Χριστίνα Μπόμπα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την γέννηση των διδύμων κοριτσιών της. Όπως πάντα στο πλευρό της βρέθηκε  ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης ,για να την συνοδεύσει στο σπίτι τους.

Η γνωστή influencerείχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία ανέφερε πως θα βγει από το νοσοκομείο. Οπότε οι δημοσιογράφοι, μόλις το πληροφορήθηκαν, έκαναν ουρά απ’ έξω για να καταγράψουν τα πρώτα πλάνα.

 Ο Σάκης Τανιμανίδης, φυσικά, όταν είδε τους δημοσιογράφους να βρίσκονται ήδη έξω από το νοσοκομείο κατέβηκε και τους κέρασε όλους γλυκά.

Η Χριστίνα Μπόμπα φανερά συγκινημένη, δήλωσε:

«Πλέω σε πελάγη ευτυχίας, δεν το πιστεύω ότι πριν πέντε ημέρες είχα δύο ανθρώπους μέσα μου και τώρα συγκινούμαι. Πέντε μέρες κλαίμε τώρα. Είναι πολύ συγκινητικό. Όταν μου τις έδωσαν στο χειρουργείο αμέσως και τις ακούμπησα ήταν η πιο μαγική στιγμή της ζωής μου».

Παράλληλα και ο Σάκης Τανιμανίδης είπε χαρακτηριστικά:

«Η σκηνή που είδα τη Χριστίνα να θηλάζει τις δίδυμες κόρες μας ήταν η πιο συγκινητική της ζωής μου».

Νεότερα Άρθρα

Christina Aguilera: Η σπάνια φωτογραφία με την 9χρονη κόρη της

HerNews ka

Μπέσσυ Αργυράκη: Η πρώτη της φωτογραφία από το νοσοκομείο μετά το ατύχημα επί σκηνής

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πότε θα καταλάβουν οι ιθύνοντες ότι πρέπει να αλλάξουν στρατηγική;»

HerNewskl