HerNews.gr
Social News

Christina Aguilera: Η σπάνια φωτογραφία με την 9χρονη κόρη της

Η Christina Aguilera γιόρτασε την Πρωτοχρονιά δημοσιεύοντας αρκετές σπάνιες φωτογραφίες με την 9χρονη κόρη της, Summer Rain, στο Λας Βέγκας.

«Εγώ & το δικό μου ❄️», έγραψε η 43χρονη τραγουδίστρια στη λεζάντα της σειράς φωτογραφιών μητέρας-κόρης που κοινοποιήθηκαν μέσω Instagram την Τετάρτη.

Η Christina Aguilera φαινόταν chic με κορσέ από παγιέτα, κάτω από ένα μακρύ κρεμ παλτό. Τόνισε το σύνολο με λευκές μπότες μέχρι τους μηρούς και στρώσεις από διαμαντένια κολιέ.Η Christina Aguilera με το Summer Rain.Επέλεξε επίσης full glam μακιγιάζ με μπλε smokey eye, έντονα χείλη και μπρονζέ μανικιούρ.

Η 9χρονη κόρη της, ντύθηκε μοντέρνα με ένα μαύρο γούνινο σακάκι, τζιν και ένα μαύρο κολιέ τσόκερ. Η Summer πόζαρε χαμογελώντας δίπλα στη μητέρα της για τις φωτογραφίες σε έναν χώρο γεμάτο με χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Η Aguilera μοιράζεται την κόρη της με τον αρραβωνιαστικό της Matthew Rutler, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου το 2014.

Christina Aguilera και Summer Rain στο Λας Βέγκας.

Η Christina Aguilera έχει επίσης έναν γιο τον Μαξ, 15 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Jordan Bratman, με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 2005 έως το 2011.

Η τραγουδίστρια κρατά συνήθως τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, γιόρτασε δημόσια τα γενέθλια της κόρης της στη Disneyland τον περασμένο Αύγουστο.

Christina Aguilera και Summer Rain στο Λας Βέγκας.«Σήμερα σκέφτομαι πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος», έγραψε η Aguilera σε μια παρουσίαση φωτογραφιών από την ημέρα τους στο θεματικό πάρκο εκείνη την εποχή.

«Αυτά τα 9 χρόνια ήταν γεμάτα με απεριόριστη αγάπη, συγκινητικές αγκαλιές, ξενύχτια, περιπέτειες της Disney και πιο πρόσφατα, τη χαρά να μοιράζομαι τη σκηνή δίπλα σου».

Η Aguilera αποκάλεσε τη Summer μια «εξαιρετική νεαρή γυναίκα» που τη γεμίζει με «απεριόριστη περηφάνια».

Χριστίνα Αγκιλέρα.

«Κάθε μέρα, ευχαριστώ το σύμπαν που μου χάρισε το προνόμιο να είμαι η μαμά σου, ένας ρόλος που αποτελεί το απόλυτο επίτευγμά μου. … Η μαμά σε αγαπάει τόσο πολύ!», πρόσθεσε.

Ενώ ο μπαμπάς της Summer και η Aguilera είναι αρραβωνιασμένοι για σχεδόν εννέα χρόνια, δεν βιάζονται να παντρευτούν σύντομα.

«Δεν υπάρχουν σχέδια γάμου αυτή τη στιγμή. Η Christina και ο Matt είναι χαρούμενοι όπως είναι», είπε μια πηγή στο Us Weekly το 2022.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: Γιατί θα απουσιάζουν ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Her News b

Πάνος Μουζουράκης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά – Γέννησε η σύζυγός του Μαριλού Κόζαρη

HerNews ka

Γέννησε η Νάντια Μπουλέ

Her News b