HerNews.gr
Social News

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πότε θα καταλάβουν οι ιθύνοντες ότι πρέπει να αλλάξουν στρατηγική;»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεσπάσει πυρήνα μέτωπα σε ολόκληρη τη χώρα, έχουν κατακαίει τεράστιες δασικές περιοχές, τα οποία έχουν προκαλέσει τον θάνατο 18 ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και δύο παιδιών.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πότε θα καταλάβουν οι ιθύνοντες ότι πρέπει να αλλάξουν στρατηγική;»

Το πανελλήνιο παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη των γεγονότων, ελπίζοντας ότι η φρίκη αυτού του πύρινου εφιάλτη θα τελειώσει σύντομα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μέσω του λογαριασμού της στο Instagram δημοσίευσε εικόνες από την πύρινη καταστροφή και συνόδευσε τις φωτογραφίες με τα εξής λόγια:

«Πονάει η ψυχή μας… Η χώρα μας καίγεται από άκρη σε άκρη κι εμείς βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μια φορά . Το μόνο που αλλάζει είναι ο αριθμός των νεκρών, τα ονόματα των περιοχών που παραδόθηκαν στις φλόγες και ο συνολικός αριθμός των καμένων στρεμμάτων γης. Δυστυχώς ο απολογισμός είναι πάντα τραγικός.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πότε θα καταλάβουν οι ιθύνοντες ότι πρέπει να αλλάξουν στρατηγική; Δαπανούμε τεράστια ποσά του εθνικού προϋπολογισμού για τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα αντί να εξοπλίσουμε και την πυροσβεστική μας με περισσότερα και πιο σύγχρονα μέσα. Ζητάμε διεθνή βοήθεια όταν έχει ήδη επέλθει η καταστροφή..

Το χειρότερο όλων είναι ότι κάθε χρόνο η κατάσταση επιδεινώνεται Πότε θα γίνει μία ουσιαστική συζήτηση και θα βρεθούν αποτελεσματικές λύσεις; Όταν δεν θα έχει μείνει ούτε ένα δέντρο όρθιο στην Ελλάδα; Χάνονται ψυχές, καίγονται περιουσίες, καταστρέφεται ολοσχερώς η φύση. Φτάνει πια.. Στο τέλος θα αναπνέουμε μόνο διοξείδιο του άνθρακα σ’ αυτή τη χώρα!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Εριέττα Κούρκουλου: «Αναρωτιέμαι όλοι εσείς οι “influencers” που ποστάρετε από τη Μύκονο ποια ακριβώς είναι η επιρροή σας, τη στιγμή που η Ελλάδα καίγεται»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cardi B: Ο σύζυγός της την… “έλουσε” με τσάντες Hermes αξίας σχεδόν μισού εκατομμυρίου δολαρίων για τα γενέθλιά της

HerNews ka

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το εντυπωσιακό baby shower πριν τον ερχομό του γιού τους

Her News

Το viral βίντεο από influencer που αποκάλυψε τις 5 λέξεις που υποδηλώνουν ότι ο σύντροφός σου σε απατά

HerNews ka