HerNews.gr
Αφιερώματα

Κιμ Καρντάσιαν: Η αμέτρητη περιουσία της

Η Κιμ Καρντάσιαν  θα ντύσει την ομάδα γυναικών των ΗΠΑ που θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η ανακοίνωση έγινε πρόσφατα.

 Η Κιμ Καρντάσιαν δεν περιορίζει την παρουσίαση της συλλογής της σε λυγερά σώματα αλλά αγκαλιάζει όλους τους τύπους σωμάτων. Η Κιμ Καρντάσιαν δεν διστάζει να ανοιχτεί στο ευρύτερο γυναικείο κοινό. Εξάλλου έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να προσελκύσεις την προσοχή τους. Ειδικότερα,όταν η φιλοσοφία του προϊόντος δεν στηρίζεται μόνο στον μη αποκλεισμό αλλά και στη βιωσιμότητα. Το μεγαλύτερο ποσοστό της ίνας στα είδη της Skims είναι από βαμβάκι. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

 Η Κιμ Καρντάσιαν,  έχει δώσει μια νέα διάσταση στη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Ταυτόχρονα κατάφερε να κάνει πλεονέκτημα από την παρατεταμένη προβολή όλων των μελών της στα ΜΜΕ. Η ίδια έχει κτίσει μια περιουσία δεκάδων εκατομμυρίων από το Instagram.

Μετέτρεψε τη φήμη της σε:
  • μάρκα καλλυντικών,
  • ρούχων 
  • ακόμη και άρωμα πριν από μερικά χρόνια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Οι ακόλουθοι της Κιμ στο Instagram ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια

Με βάση το  περιοδικό Forbes, η περιουσία της 40χρόνης Καρντάσιαν ανέρχεται στο 1 δισ δολάρια. Έχοντας,όμως, ήδη κυκλοφορήσει τη σειρά καλλυντικών KKW Beauty το 2017 και την Skims προ διετίας.

 Στην περιουσιακή κατάσταση της Καρντάσιαν θετικό ρόλο διαδραμάτισε η επιβεβλημένη κοινωνική αποστασιοποίηση κατά τη διάρκεια της πανδημίας.Έτσι  οδήγησε σε αύξηση των πωλήσεων της Skims.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Άλλωστε έχει περάσει προ πολλού η εποχή που η Κιμ Καρντάσιαν Γουεστ και οι αδελφές της θεωρούνταν απλά πρωταγωνίστριες ενός ριάλιτι.

Νεότερα Άρθρα

Παύλος Α’ της Ελλάδας: Ποιος ήταν ο πατέρας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

HerNews ka

Άντονι Χόπκινς: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο ένας και μοναδικός Hollywood star

Her News b

Madrugada: Η ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος

Her News