HerNews.gr
Αφιερώματα

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ζωή του έγινε ταινία

Ο Γιώργος Μαζωνάκης , ο αγαπητός σε όλους μας  τραγουδιστής  έκανε τη ζωή του ταινία. Η ταινία είναι μικρού μήκους βασισμένη στη ζωή του. Μάλιστα  η ταινία μικρού μήκους φέρει τον τίτλο «Ανήκω σε μένα» από το ομώνυμο τραγούδι του.

Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, ο  Γιώργος Μαζωνάκης θα μας μυήσει στα παιδικά του  χρόνια στο Πέραμα. Σίγουρα οι παιδικές αναμνήσεις όλων μας έχουν μια συγκινησιακή χροιά πόσο μάλλον για τον ίδιο τον τραγουδιστή που αποφάσισε να μας την παρουσιάσει.  Η απόφαση για την αυτοβιογραφική του ταινία πάρθηκε , αφού είχε έντονη επιθυμία του τελευταίου χρόνου να ξαναβρεθεί στο σπίτι της γιαγιάς του.

Σύμφωνα με δηλώσεις του τραγουδιστή για το πώς βίωσε στα γυρίσματα της ταινίας, το κλίμα είχε έντονη συγκίνηση. ‘Όπως τόνισε ο ίδιος: «Δεν θα ξεχάσω ένα βράδυ που τελείωσε το γύρισμα και ήταν τόσο γαλήνια όλα στο καρνάγιο. Θυμόμουν την παιδική μου ηλικία με τη γιαγιά μου στο Πέραμα, η συγκίνηση είναι λίγη σαν λέξη για να περιγράψει τι ένιωθα».

 


Παράλληλα όπως ο ίδιος εξομολογείται το τελευταίο διάστημα είχε έντονη την επιθυμία να επισκεφτεί την παλιά του γειτονιά, το Πέραμα. Έτσι πριν 5 μήνες την επισκέφτηκε …. Τα πάντα ήταν εκεί! Όλα στη θέση τους… Όπως τα θυμόταν το σπίτι της γιαγιάς του παρόλο που οι αδερφές του πατέρα του είναι ακόμα εκεί.

Πηγή έμπνευσής του ήταν η επιθυμία του να βρεθεί εκεί που ανήκει στην παλιά του γειτονιά! Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι : «Πολλές φορές πριν κοιμηθώ, όταν θέλω να ηρεμήσω, σκέφτομαι ότι είμαι εκεί και παίζω. Ήθελα να με αφήνουν οι γονείς μου εκεί, γιατί μου έκαναν τα χατίρια οι θειάδες μου.

Ήμουν και ο τελευταίος Μαζωνάκης, δεν υπάρχει άλλος Γιώργος Μαζωνάκης, οπότε μου ήρθε όλο αυτό με την ταινία».

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία μέσα από το νέο του εγχείρημα και να έχει η ταινία του την ίδια επιτυχία όπως το τραγούδι του «Ανήκω σε εμένα», που ακόμα και σήμερα μιλά στις καρδιές μας!

Νεότερα Άρθρα

Τα πρότυπα ομορφιάς των Αρχαίων Ελλήνων- Θα σε θεωρούσαν “ελκυστική”;

HerNews ka

Μπιλ Γκέιτς: Πώς να αλλάξεις τον κόσμο; Η συμβουλή που δίνει στους νέους

Her News

Μια βραδιά στο Notting Hill: Γιατί τελικά, όλα γίνονται…

Her News b