HerNews.gr
Social News

Βασιλική Μιλλούση: “Δεν είναι αυτό που ήθελες, αλλά είμαι περήφανη”

Η σύζυγος του Λευτέρη Πετρούνια, Βασιλική Μιλλούση, δεν μπορεί να κρύψει την περηφάνια της για τον χάλκινο ολυμπιονίκη των κρίκων που διέπρεψε και πάλι στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Βασιλική Μιλλούση δεν έκρυψε τη χαρά της για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο σύζυγός της στους κρίκους, έστω κι αν όπως είπε, δεν είναι αυτό που ήθελε ο ίδιος.

Πάντα στήριγμα του Λευτέρη Πετρούνια σε κάθε του βήμα, αυτές τις ημέρες βρίσκεται μαζί με τον σύζυγο της στο Τόκιο, για να τον ενθαρρύνει και να τον εμψυχώνει.

Ανέβασε λοιπόν μια κοινή τους φωτογραφία με εκείνη να δαγκώνει το μετάλλιο!

Η Βασιλική Μιλλούση έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram:

«Δίπλα περήφανη για σένα! Δύο Ολυμπιακά μετάλλια ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ! Ήταν μια δύσκολη διαδρομή με ένα τεράστιο αποτέλεσμα για τη δύναμη της ψυχής σου. Ξέρω ότι δεν είναι αυτό που ήθελες γιατί πάντα κοιτάς ψηλά και έτσι πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις! Σ’ αγαπάμε Βασιλική, Σοφία, Λένια»

Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με καρπούς του ερωτα τους τις δυο κόρες τους, Σοφία και Λένια.

Μάλιστα, συχνά βλέπουμε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram τη Βασιλική Μιλλούση να βρίσκεται στις προπονήσεις του Λευτέρη Πετρούνια, αλλά και να μοιράζεται με τους followers της όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα παιδάκια της!

Νεότερα Άρθρα

Τι συμβαίνει με την Μπρίτνει Σπίαρς;

Her News b

Νίκος Βουρλιώτης: Θετικός στον κορωνοϊό

Her News

Kylie Jenner: Φόρεσε συλλεκτικό vintage μαγιό των 9.950 δολαρίων

HerNews ka