HerNews.gr
Social News

Τι συμβαίνει με την Μπρίτνει Σπίαρς;

Η Μπρίτνει εξαφανίστηκε από το Instagram και κάπου εκεί χάσαμε την μπάλα..

Τους τελευταίους μήνες, η αγαπημένη σούπερ σταρ απολάμβανε να μοιράζεται με τους φίλους της στο Instagram, στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή.

Η Μπρίτνει Σπίαρς, δημοσίευσε πλούσιο υλικό στο προφίλ της σε καθημερινή βάση. Στο οποίο περιελάμβανε και στιγμές της με τον σύντροφό της, Σαμ Ασγκάρι. Αυτός είναι ο λόγος, που οι φαν της δυσκολεύονται να πιστέψουν, πως η αποχή από το Instagram είναι δική της απόφαση…. Σαμ; Ζηλεύεις;

Πιο συγκεκριμένα, ο λογαριασμός της ποπ σταρ εξαφανίστηκε, απροειδοποίητα. Χθες, Τετάρτη, 16 Μαρτίου. Το προφίλ της στο Instagram, το οποίο είχε εκατομμύρια followers και περιείχε πολλά βίντεο και φωτογραφίες της τραγουδίστριας, δεν υπάρχει πια.

Δεν ξέρουμε αν η Μπρίτνει Σπίαρς διέγραψε τον λογαριασμό της, ή αν το Instagram την έβγαλε από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης… Η αλήθεια είναι ότι συχνά κατέβαιναν φωτογραφιες της για «ευαίσθητο περιεχόμενο» κάτι που πραγματικά δεν ήταν. Πολλοί κάνουν  λόγο και για εμπλοκή τρίτου ατόμου στη διαγραφή του προφίλ.

Οι φαν της είναι χάλια και αυτό το δείχνουν προς τα έξω 

«Η @britneyspears δεν φεύγει από το Instagram», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter, ενώ ένας άλλος είπε, «Η Britney Spears διέγραψε το instagram της, η ζωή μου τελείωσε».

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Οι hot φωτογραφίες με κατακόκκινα μαλλιά που «έριξαν» το Instagram

Her News

Σοφία Αλατζά: Η τρυφερή ανάρτηση με τη νεογέννητη κόρη της – «Μαζί σου ξανά γεννήθηκα»

HerNews ka

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η σχέση μας δεν εξαρτάται από εκπομπές»

HerNews ka