HerNews.gr
Social News

Παντρεύτηκαν Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση

Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν σήμερα, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση.

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, λίγους μήνες μετά τη βάφτιση των κοριτσιών του, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης παρουσία συγγενών και φίλων.

Από τον Μάιο του 2019, το υπέροχο ζευγάρι έχει ένα κοριτσάκι, ενώ τον Δεκέμβριο του 2020, έγιναν γονείς και ενός δεύτερου κοριτσιού.

Οι κόρες του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση, ονομάζονται Σοφία και Ελένη, και βαπτίστηκαν τον περασμένο Αύγουστο. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία, καθώς φίλοι και συγγενείς εύχονταν «Βίον ανθόσπαρτον».

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη, η Κλέλια Πανταζή και η Μαίρη Μηλιαρέση και πολλοί άλλοι..

Φίλοι και γνωστοί μοιράστηκαν στα social media στιγ´εμς από το γάμο του Ολυμπιονίκη των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια και της Πρωταθλήτρια της Ενόργανης, Βασιλικής Μιλλούση.

Οι δυο πρωταθλητές είχαν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο. Μετά από αναβολές, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, σήμερα έκαναν και τον θρησκευτικό τους γάμο στη Γλυφάδα.

Νεότερα Άρθρα

Εριέττα Κούρκουλου: «Αναρωτιέμαι όλοι εσείς οι “influencers” που ποστάρετε από τη Μύκονο ποια ακριβώς είναι η επιρροή σας, τη στιγμή που η Ελλάδα καίγεται»

HerNews ka

Επικό: Ο Κουτσούμπας εύχεται για τα 10 χρόνια Luben – «Μη γίνετε Παπαρατσένκο… Αλλά αυτοί είστε!»

Her News

Victoria Beckham: Υπενίσσεται ότι θα επανενωθούν οι Spice Girls;

HerNews ka