HerNews.gr
Social News

Victoria Beckham: Υπενίσσεται ότι θα επανενωθούν οι Spice Girls;

Η Victoria Beckham επέστρεψε στο ρόλο της ως Posh Spice από τα Spice Girls για μια βραδιά καραόκε στο Μαϊάμι — ενώ υπαινίσσεται επίσης μια επανένωση για τη μπάντα κοριτσιών.

«Ζεσταίνουμε τα φωνητικά στο Μαϊάμι! Ακολουθούν κι άλλα», έγραψε η Victoria Beckham στη λεζάντα ενός βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok Κυριακή.

Η Victoria τραγουδούσε την επιτυχία των Spice Girls “Say You’ll Be There”, καθώς ο υποστηρικτικός σύζυγός της, David Beckham, χόρευε στο πλευρό της.

@victoriabeckhamWarming up the vocals in Miami! More to come 🤫!! 🎶🎤

♬ original sound – Victoria Beckham

Η αίθουσα γέμισε με ζητωκραυγές από τους θεατές καθώς η πρώην ποπ σταρ ξεσήκωσε το πλήθος.

Η λεζάντα της Victoria άφησε να εννοηθεί ότι η μητέρα τεσσάρων παιδιών μπορεί να ξανασμίξει με τις Spice Girls σε περιοδεία.

Ο λογαριασμός Instagram για το δημοφιλές γκρουπ κοριτσιών – που αποτελείται από τη Melanie Brown aka Mel B, Melanie Chisholm aka Mel C, Emma Bunton, Geri Halliwell και Victoria – τροφοδότησε επίσης τις εικασίες αναδημοσιεύοντας το βίντεο στο Instagram Story τους την Κυριακή.Victoria Beckham, Geri Halliwell, Melanie Brown, Emma Bunton και Melanie Chisholm των Spice Girls

«Μια φορά  Spice Girl πάντα ένα Spice girl », έγραψε η σελίδα.

Η Μπράουν, γνωστός ως Scary Spice, είχε προηγουμένως αποκαλύψει σε συνέντευξή της τον Μάιο ότι και τα πέντε κορίτσια θα κοσμούσαν ξανά τη σκηνή για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια.

Ενώ η αποκάλυψη της Μπράουν έδωσε ελπίδες για μια πλήρη επανένωση, η Victoria είναι γνωστό ότι καρέρρηψε επανειλημμένα την ιδέα όλα αυτά τα χρόνια.

Το 2018, διέψευσε τις φήμες, επικαλούμενη τη δέσμευσή της στις μάρκες μόδας και ομορφιάς της.

«Δεν θα πάω σε περιοδεία. Τα κορίτσια δεν πάνε σε περιοδεία», είχε πει τότε στη Vogue UK .Spice Girls: 22 Spice Girls Facts | ThisDayInMusic

Ένα χρόνο αργότερα το γκρουπ ξεκίνησε μια περιοδεία επανασύνδεσης χωρίς αυτήν, η οποία σηματοδότησε τις πρώτες τους εμφανίσεις από το 2012.

Πριν φύγουν τα κορίτσια για περιοδεία, η Victoria έστειλε τις ευχές της στο γκρουπ.

«Δεν θα πάω ξανά με τα κορίτσια μου στη σκηνή, αλλά το να είμαι στα Spice Girls ήταν ένα πολύ σημαντικό μέρος της ζωής μου και τους εύχομαι τόση αγάπη και διασκέδαση καθώς θα επιστρέψουν σε περιοδεία τον επόμενο χρόνο», μοιράστηκε στα social media.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Victoria – David Beckham: Ντύθηκαν τυχαία matchy-matchy & έκαναν την πιο αστεία δημοσίευση

HerNews ka

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τρολάρει τη συμμετοχή του στο Survivor All Star

Her News

Έλλη Κοκκίνου: “Δεν αποκλείω ντουέτο με την Καίτη Γαρμπή. Δεν έχω προβλήματα και κολλήματα”

HerNewskl