HerNews.gr
Ελλάδα

Εισαγγελέας για βιτριόλι: Να κηρυχθεί ένοχη η Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Την ενοχή της Εφης Κακαράντζουλα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μετά απο την επίθεση με το βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης.

Ο εισαγγελέας ζήτησε η Εφη Κακαράντζουλα να καταδικαστεί για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ζητώντας παράλληλα να απορριφθεί το αίτημα της υπεράσπισης για μετατροπή του κατηγορητηρίου.

7099000
Η ποινή είναι κάθειρξη 15 ετών

Η Έφη Κακαράντζουλα ήθελε να εξοντώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου όταν της επιτέθηκε με βιτριόλι, το πρωί της 20ης Μαΐου του 2020, στην Καλλιθέα. Ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης για την 37χρονη Έφη Κακαράτζουλα. Ο εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της Ιωάννας, η 37χρονη «ουδέποτε πείστηκε ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ των δυο».

Και έτσι, σύμφωνα με τον εισαγγελέα «ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι».

«Καταδίκασε την Ιωάννα να ανεβαίνει κάθε μέρα ένα Γολγοθά» ανέφερε ο εισαγγελέας.

«Τυγχάνει απορριπτέος ο ισχυρισμός της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Συνάγεται ότι οπωσδήποτε θεώρησε ως πιθανό το θάνατο της παθούσας και το επιδοκίμασε. Προτείνω να κηρυχθεί ένοχη για τα απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησε μια δίκαιη δική και μια δεύτερη ευκαιρία. Της δόθηκε δυνατότητα να απολογηθεί στον ανακριτή, να απολογηθεί ενώπιον μας για μια πράξη που έχει τελέσει και έχει ομολογήσει. Δεν έδωσε όμως ποτέ στην Ιωάννα τέτοια δυνατότητα. Την καταδίκασε εφόρου ζωής να ανεβαίνει κάθε μέρα ένα Γολγοθά», ήταν η αναφορά του εισαγγελέα.

Νεότερα Άρθρα

Στο νοσοκομείο η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα νεότερα για την υγεία της

HerNews ka

Καιρός: Αίθριος με αραιές νεφώσεις το Σάββατο – Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου

HerNews ka

Σοφία Ζαχαράκη: Η απάντησή της στον Θάνο Τζήμερο – «Οι προσωπικές μου επιλογές δεν αφορούν κανέναν»

HerNews ka