HerNews.gr
Social News

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Έχω γίνει το Γραφείο Τύπου της Δέσποινας Βανδή»

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Έχω γίνει το Γραφείο Τύπου της Δέσποινας Βανδή»

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εκτός από πολύ καλός καλλιτέχνης έχει και πολύ πολύ χιούμορ. Το αποδεικνύει κάθε φορά που είναι μπροστά στις κάμερες. Άλλη μια ήταν η σημερινή. Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απ όταν βγήκε το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή κάθε μέρα οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν αν ξέρει κάτι. Ο λόγος; Η συνεργασία που έχουν φέτος στην Κύπρο. Μια συνεργασία που πραγματικά ξεσηκώνει τα πλήθη καθώς και οι 2 έχουν μεγάλο ρεπορτόριο, καλή ενέργεια και διάθεση.  

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στα εγκαίνια του νέου κέντρου αισθητικής της Τζούλιας Κόλλια και του συζύγου της. Εκεί ήταν και η κάμερα της εκπομπής Happy Day με όπου και τον συνάντησε. Ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή και την προσωπική της ζωή και δε δίστασε να απαντήσει. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Χριστόφορου απαντάει για την Δέσποινα Βανδή. 

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Με την Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο περνάμε συγκλονιστικά. Είχαμε επισκέψεις, έχουμε πολλές επισκέψεις. Υπάρχει άνθρωπος που να είναι ερωτευμένος και να μην είναι καλά; Είναι μια χαρά, κάνει αυτό που αγαπάει και πόσο μάλλον όταν περνάει καλά στην προσωπική της ζωή το κάνει διπλά καλά. Έχω γίνει τους τελευταίους δύο μήνες το γραφείο τύπου περί των προσωπικών της θεμάτων. Σταματήστε» απάντησε με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ακομπλεξάριστος, χαμογελαστός και γλυκύτατος όπως τον έχουμε συνηθίσει από τότε που ήταν στους ΟΝΕ. 

To νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου:

Δεν ξέρουμε αν είναι το γραφείο τύπου αλλά ξέρουμε ότι πάντα απαντά χωρίς κανένα κόμπλεξ και με ευχάριστη διάθεση.

 

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Βοσκοπούλου: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον πατέρα της, τρεις μήνες από τον θάνατο του

Her News

Μαίρη Συνατσάκη: Έκανε το πιο ιδιαίτερο τατουάζ για την κόρη της Ολίβια

HerNews ka

Χριστίνα Παππά: Ο ρόλος της γιαγιάς και το πρόβλημα υγείας – «Αυτό που πέρασα ήταν πολύ σοβαρό»

Her News