HerNews.gr
Διεθνή

«Μις Υφήλιος 2021»: Η Μις Ινδία φόρεσε το στέμμα

Η 21χρονη Χαρνάαζ Σάντου είναι η νέα «Μις Υφήλιος 2021». Τα καλλιστεία έγιναν στην πόλη Ελιάτ με 80 γυναίκες από όλο τον κόσμο να διεκδικούν το στέμμα της πιο όμορφης γυναίκας του κόσμου.

Για τρίτη φορά στην ιστορία του «Μις Υφήλιος» η Ινδία ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του διαγωνισμού με νικήτρια του στέμματος την Χαρνάαζ Σάντου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Universe (@missuniverse)

O 70ός διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Υφήλιος 2021» πραγματοποιήθηκε χθες στο Εϊλάτ του Ισραήλ και την πρώτη θέση κατέκτησε η διαγωνιζόμενη από την Ινδία Χαρνάαζ Σάντου. Όταν ανακοινώθηκε ότι νίκησε εκείνη άρχισε να φωνάζει πανηγυρίζοντας “Chak de Phatte India,” που σημαίνει «Πάμε Ινδία!»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Universe (@missuniverse)

Η ελληνίδα εκπρόσωπος Σοφία Αραπογιάννη, δεν κατάφερε να μπει στο top 16 του διαγωνισμού ομορφιάς. Ο φετινός διαγωνισμός είχε πολλά θέματα λόγω της πανδημίας. Η μετάλλαξη Όμικρον δεν επέτρεψε στους διοργανωτές να κάνουν την τελετή όπως την φαντάζονταν, καθώς έκλεισαν τα σύνορα για δυο εβδομάδες. Η Μις Γαλλία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό με το που έφτασε στο Ισραήλ και μπήκε σε καραντίνα.

Ποια είναι η «Μις Υφήλιος 2021»

Η 21χρονη Χαρνάαζ Σάντου έχει ύψος 1,76 μ. και είναι η τρίτη Ινδή που κατακτά το στέμμα της «Miss Universe» στην ιστορία του διαγωνισμού. Η Σουσμίτα Σεν είχε βγει νικήτρια το 1994 και έξι χρόνια αργότερα, η Λάρα Ντούτα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Universe (@missuniverse)

Στις πρώτες της δηλώσεις η νικήτρια του «Μις Υφήλιος 2021» Χαρνάαζ Σάντου από την Ινδία είπε πως ότι καταφέρνει το κάνει γιατί πιστεύει στον εαυτό της και τις δικές της δυνάμεις. Μάλιστα προέτρεψε τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να μην ασχολείται με ασήμαντα πράγματα.

Νεότερα Άρθρα

Προγαμιαΐο συμβόλαιό Jennifer Lopez -Ben Affleck : Τέσσερις σεξουαλικές συνευρέσεις την εβδομάδα ζήτησε η σταρ

Her News

Βασιλιάς Κάρολος: Υποψήφιος στα «Πρόσωπα της Χρονιάς» του Time ο μονάρχης-Ποιους «ανταγωνίζεται»

HerNews ka

Όσα ξέρει ο μπάτλερ… δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος: Όλες οι παραξενιές του νέου βασιλιά Καρόλου Γ’

Her News b