HerNews.gr
CELEBRITIES

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ποιο θα είναι το μέλλον του GNTM την επόμενη σεζόν;

Ζενεβιέβ Μαζαρί-hernews

H Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε το μέλλον του ριάλιτι μόδας, GNTM.

H κριτής (Art Director) αναφέρθηκε αρχικά στο συμβάν που συνέβη στην εκπομπή “Πρωινό”. Πιο συγκεκριμένα  ο Νίκος Παρτσώλης αμφισβήτησε τις γνώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί πάνω στη μόδα, λέγοντας πως το το closing του show που η Ζενεβιεβ ανέφερε στο Greece Next Top Model ως “ιστορική στιγμή της Μόδας”  δεν ανήκε στο show του Alexander McQueen,  αλλά στον οίκο Dior.

Ζενεβιέβ Μαζαρί-hernews

Tι απάντησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στις αρνητικές κριτικές;

Αρχικά,  ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν στεναχωρέθηκε που στο Πρωινό αμφισβήτησαν τις γνώσεις της όσον αφορά τη μόδα, τονίζοντας πως “παιδιά, ζούμε πολύ δύσκολα πράγματα. Έχω περάσει πολύ σοβαρά πράγματα στη ζωή μου. Δε στεναχωριέμαι με αυτό. Είμαι πολύ καλός άνθρωπος. Ήξερα πως όταν μπήκα στην τηλεόραση, όπως κρίνεις, θα κριθείς. Απλώς σε κάποια πράγματα μου αρέσει να απαντάω. Δε μου αρέσει να τα αφήνω έτσι στον αέρα. Δεν είναι όμως και για στεναχώρια, δηλαδή εντάξει οκ. Τα ψέματα με ενοχλούν σε όλα τα επίπεδα”. 

Όσον αφορά το μέλλον του GNTM, η ίδια δε μπόρεσε να μην αναφέρει πως “ακόμα δεν έχει παραδοθεί το πρότζεκτ και γι’ αυτό δεν έχουν γίνει συζητήσεις για το επόμενο. Μακάρι και εύχομαι”.

Ζενεβιέβ Μαζαρί-hernews

Κλείνοντας, της ζητήθηκε να σχολιάσει την επανασύνδεση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τη Βίκυ Καγιά, αφού έλυσαν την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί.

Ωστόσο, η ίδια δε θέλησε να πάρει θέση, για αυτόν τον λόγο και ανέφερε πως:

 “Εγώ δεν έχω πρόβλημα και η Ηλιάνα να έρθει και η Έλενα και η Βίκυ. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλιεά μου και σε αυτή την εκπομπή πάνω από όλα είμαι art director. Δε με ενδιαφέρει. Μη με ρωτήσεις για τις παρεξηγήσεις ανάμεσα σε Ηλιάνα και Βίκυ. Το έλυσαν μεταξύ τους. Εγώ δεν έχω απαντήσει ποτέ για τρίτο άνθρωπο. Απαντάω πάντα για εμένα. Εγώ δεν παρεξηγήθηκα ποτέ με κανένα, οπότε εντάξει. Το έλυσαν τα κορίτσια, ξέρω’γω”. 

Νεότερα Άρθρα

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Οι «προφητείες» του Φοίβου είχαν..προβλέψει τον χωρισμό

Her News

Bella Hadid: Η σαλάτα με μόνο 5 υλικά που τη κρατάει σε φόρμα

Her News

Η Khloe Kardashian και ο Tristan Thompson είναι και πάλι χωρισμένοι

Her News