HerNews.gr
Διασκέδαση

“You” : Γιατί εθιστήκαμε στο πιο «άρρωστο» love story του Netflix;

Αν δεν έχεις ήδη δει την σειρά Youτου Netflixσίγουρα θα έχεις ακούσει για αυτήν. Πρόκειται για μια σειρά που έσπασε τα ταμεία της πλατφόρμας καθώς απέκτησε φανατικό κοινό. 

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τον Joe Goldberg PennBadgley ) έναν γοητευτικό νέο που εργάζεται σε ένα βιβλιοπωλείο στην Νέα Υόρκη. Από το trailer της πρώτης σεζόν φαινόταν ότι η όλη πλοκή πραγματεύεται τον έρωτα του Joe με την Guinevere Beck (ElizabethDean Lail). Και όμως από το πρώτο κιόλας επεισόδιο καταλαβαίνουμε ότι ο Joe πίσω από αυτό τον γλυκό άντρα που θα έκανε τα πάντα για να μην χάσει την σύντροφο του κρύβεται ένας κοινωνιοπαθής. Aλλά και εμμονικός –  επικίνδυνος άντρας.. Που το θα έκανε τα πάντα παίρνει σάρκα και οστά… Και ενώ νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα στην 1η σεζόν ήρθαν οι επόμενες 2. Με την 3η να κάνει πρεμιέρα λίγους μήνες πριν να μας ισοπεδώσουν. 

Τι μας έκανε όμως να εθιστούμε σε αυτή την σειράΠέρα από την εξαιρετική ερμηνεία του Penn Badgley και στις 3 σεζόν. Ο οποίος ξεπέρασε στην κυριολεξία τον ίδιο του τον εαυτό η σειρά έχει ένα βαθύτερο νόημα. Μέσα από τα επεισόδια βλέπουμε πόσο έχει «χαλάσει» η κοινωνία μας. Πόσο εύκολο είναι να μπούμε μέσα σε μια τοξική σχέση. Όπου θα οδηγήσει σε βίαια και σοκαριστικά αποτελέσματα. Το πιο τρομερό είναι όμως ότι όλα αυτά μπορούν να συμβούν μέσα από τους λογαριασμούς μας στα social mediaΗ ζωή μας πλέον δεν είναι ιδιωτική και ο ρόλος του Joe Goldbergμας αποδεικνύει πόσο απλό είναι για κάποιον να μάθει τα πάντα για εμάς και να τα χρησιμοποιήσει εναντίον μας. 

Βλέποντας την σειρά, ένιωσα απειλή. Πως έχουν αλλάξει οι εποχέςΚαι μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος για να μας κατακτήσει

Συγκλονιστικές ερμηνείες από νέους ηθοποιούς. Υπέροχες μουσικές επιλογές και μια άκρως εθιστική ροή των επεισοδίων. Αρκετά τρομακτικό, αλλά και τρομερά αφυπνιστικό το δημιούργημα του Netflix.Το προτείνω ανεπιφύλακτα !

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση – «Προτιμώ Tour»

HerNews ka

Και όμως είμαι ακόμη εδώ… κι’αυτό το Σαββατοκύριακο

Her News b

Δέσποινα Βανδή – Kings: Κυκλοφόρησε το εντυπωσιακό video clip για το «Ya Habibi»

Her News b