HerNews.gr
Ζώδια

Αιγόκερως: 5 άντρες του Hollywood που ανήκουν στο ζώδιο των Χριστουγέννων

Αιγόκερως : 5 άντρες του Hollywood που ανήκουν στο ζώδιο των Χριστουγέννων

Από τις 22 Δεκεμβρίου μπαίνουμε στο ζώδιο του Αιγόκερου. Οι άντρες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο , είναι δυναμικοί, σίγουρη για όσα θέλουν , εργατικοί και τελειομανείς.

Τα χαρακτηριστικά αυτά του Αιγόκερου μας τα επιβεβαιώνουν και οι 5 celebrities που ανακαλύψαμε ότι ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Jared Leto

Ο Jared Leto είναι Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης και ηθοποιός.
Γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου του 1971 (49 ετών) στην Λουϊζιάνα των ΗΠΑ. Ο Jared Leto είναι γνωστός καθώς ανήκει στο συγκρότημα 30 seconds to Mars που σημείωνε μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως, με τα hit τους  να ανεβαίνουν στις πρώτες θέσεις των charts. Σαν ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ταινία Suicide Squad , όπου υποδυόταν τον Joker.

Kit Harington

Ο Kit Harington είναι Άγγλος ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 26 Δεκεμβρίου του 1986 (34 ετών) στο Λονδίνο. Ο KitHarington έγινε περισσότερο γνωστός από την συμμετοχή του στην σειρά Game of Thrones, που «έσπασε» κάθε ρεκόρ σειράς παγκοσμίως. Στην σειρά είχε τον ρόλο του Jon Snow , που έκανε μεγάλη αίσθηση στο κοινό. Το 2018 παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Rose Lesley.

John Legend

Ο John Legend είναι Αμερικανός τραγουδιστής και παραγωγός. Γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου του 1978 (42 ετών) στο Οχάιο των ΗΠΑ. Είναι γνωστός για την μπλουζ μουσική που υπογράφει. Τα τραγούδια του Save Room καιAll of me κυριαρχούσαν στα charts για πολλούς μόνες όταν κυκλοφόρησαν. Ακόμα είναι σύζυγος του γνωστού μοντέλου Chrissy Teigen.

Bradley Cooper

Ο Bradley Cooper είναι Αμερικανός ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1975 (46 ετών) στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα πασίγνωστο ηθοποιό που έχει συμμετάσχει σε sold out ταινίες όπως : A star is born , TheHangover , Wedding Crashers. Το 2011 κατέκτησε τον τίτλο του πιο sexy άντρα της χρονιάς από το People Magazine.

Timothée Chalamet

Ο Timothée Chalamet είναι Γαλλοαμερικανός ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου του 1995 (25 ετών ) στην Νέα Υόρκη των ΗΠΑ. Έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην ταινία Call me by your name, για τον οποίο τέθηκε και υποψήφιος για Όσκαρ.

Αυτοί είναι οι 5 άντρες celebrity που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Νεότερα Άρθρα

Έκλειψη Ηλίου 2024: Πώς μπορεί να σας επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σας;

HerNews ka

Ο Κήπος της ζωής σου και τα λουλούδια της Αγάπης & της Αφθονίας! – Γράφει η Αστρολόγος Μάρι Γιόβα

Her News

Ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα 15/06

Her News b