HerNews.gr
Ζώδια

Έκλειψη Ηλίου 2024: Πώς μπορεί να σας επηρεάσει ανάλογα με το ζώδιό σας;

Τη Δευτέρα 8/4 θα δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αστρονομικά φαινόμενα στον ουρανό, την ολική έκλειψη Ηλίου.

Όμως το φαινόμενο θα επηρεάσει σημαντικά και τα αστέρια του Ζωδιακού κύκλου, επομένως οι ειδικοί αναλύουν επίσης ποια θα είναι η επίδρασή του στα διάφορα ζώδια.

Είναι η πρώτη ολική έκλειψη Ηλίου που μπορεί να παρατηρηθεί στη Βόρεια Αμερική εδώ και περισσότερα από 80 χρόνια, επομένως θα έχει ισχυρό ενεργειακό αντίκτυπο στον πλανήτη. Δεν θα είναι μόνο ένα φαινόμενο στον ουρανό, αλλά θα μπορούσε να έχει επιπτώσεις στον φλοιό της γης και θα μπορούσε κάλλιστα «να προκαλέσει τον ισχυρότερο σεισμό που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα», σύμφωνα με τους αστρολόγους.Ενώ για τα άτομα, αυτό το φαινόμενο θα μεταφέρει επίσης τις ενέργειες σε παγκόσμιο επίπεδο, επηρεάζοντας τα ανθρώπινα συναισθήματα και αποφάσεις.

Πρέπει να κάνουμε μια παύση και να αποφεύγουμε σε καμία περίπτωση να λάβουμε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις, να κάνουμε ιατρικές ή αισθητικές παρεμβάσεις ακόμη και επισκέψεις στον οδοντίατρο μέχρι μετά τις 11 Απριλίου, καθώς οι ταραχώδεις ενέργειες της έκλειψης θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τα αποτελέσματα σε τέτοιες ενέργειες.

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν από την έκλειψη;

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την έκλειψη θα είναι τα ζώδια του νερού: Ιχθείς, Καρκίνος και Σκορπιός, τα οποία είναι φυσικά ευαίσθητα στις σεληνιακές φάσεις, καθώς θα βιώσουν ευερεθιστότητα, ανάμεικτα συναισθήματα και ακόμη και σωματική δυσφορία. Για αυτούς, οι αστρολόγοι συνιστούν να φορούν ένα ασημένιο αντικείμενο (είτε είναι μια αλυσίδα, ένα μετάλλιο ή ένα φυλαχτό με εικόνες Αγίων).The Solar Eclipse - Microsoft AppsΣτην έκλειψη θα κυριαρχεί η ενέργεια του Κριού , καθώς και της νέας σελήνης, γιατί εκτός από τον ήλιο και τη σελήνη, θα περάσουν και άλλοι πλανήτες από αυτό το ζώδιο: η Αφροδίτη, ο Ερμής (ανάδρομος) και ο πλανητοειδής Χείρωνας.

Ο κύκλος μας καλεί να σκεφτούμε και να αναλογιστούμε τη σύνδεσή μας με την ταυτότητα, τη δική μας επιθυμία, τον αγώνα, την επιχειρηματικότητα,τον ακτιβισμό, τον πόλεμο, τη βία και το άγχος.

Επιπλέον, οι αστρολόγοι επισημαίνουν ότι τα κύρια χαρακτηριστικά του Κριού θα προκαλέσουν οξύτερες αντιδράσεις στις ιδιότητές τους: παρορμητικότητα, αντιδραστικότητα, επιχειρηματικός χαρακτήρας και ταχύτητα.

Ανάδρομος Ερμής: Tι πρέπει να αποφύγεις να κάνεις αυτή την περίοδο σύμφωνα με έναν ειδικό;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 13 έως 19 Φεβρουαρίου

HerNewskl

Ημερήσια πρόβλεψη: Πως επηρεάζει ο Ερμής τα ζώδια σήμερα

Her News

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 1η έως 8 Αυγούστου

Her News