HerNews.gr
Μόδα

Tα πιο hot fashion trends του 2021

To 2021 φεύγει, αλλά σίγουρα δεν παίρνει μαζί του τα πιο hot fashion trends που έφερε. Τα αγαπήσαμε, τα φορέσαμε , και μπορεί το 2022 να είναι έτοιμο να μας καταπλήξει, αλλά ελπίζουμε να μπορούμε να φοράμε και όσα επανήλθαν στην μόδα την χρονιά που μας πέρασε. Fashion trends που δημιουργήθηκαν από οίκους μόδας, από εμφανίσεις διάσημων ,από Influencers ακόμα και από το Tik Tok.

Wide Leg Jeans

Την θέση των skinny jeans , που κυριαρχούσαν στις ντουλάπες μας για πολλά χρόνια ήρθαν να αντικαταστήσουν τα wide legjeans. Με μια αισθητική 70s και 00s , τα ψηλόμεσα αυτά παντελόνια που είναι στενά στην μέση και αρχίζουν να ανοίγουν από τους μηρούς και κάτω ήταν στις top επιλογές μας φέτος. Είτε στην κλασσική απόχρωση του jean, είτε σε άλλα χρώματα, συνδυάστηκαν με crop tops τους καλοκαιρινούς μήνες, με ανάλαφρα oversized πουκάμισα το φθινόπωρο και με cropπουλόβερ τους κρύους μήνες του χειμώνα.

Ψηλές Μπότες – Γαλότσες

Από τις αρχές του φθινοπώρου, είδαμε τις ψηλές μπότες να μπαίνουν στην ζωή μας. Αυτή την χρονιά το στυλ που προτιμήθηκε είχε χαμηλό τακούνι , μορφή γαλότσας και γήινα χρώματα. Εκτός από το κλασσικό μαύρο χρώμα, φορέθηκε πολύ το μπεζ και το χακί στο συγκεκριμένο υπόδημα. Ένα trend που σίγουρα θα τιμηθεί και το 2022.

Μάλλινα Vests

Τα μάλλινα vests ήταν ένα ακόμα fashion trend που αγαπήθηκε πολύ. Σε διάφορα χρώματα και μήκη, μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι φορέθηκαν και το καλοκαίρι. Ο πιο ωραίος συνδυασμός ήταν ομόφωνα το μάλλινο vest με από μέσα ένα άσπρο oversized πουκάμισο.

Floral

Το αγαπημένο pattern του καλοκαιριού, το floral, το 2021 φορέθηκε όλο τον χρόνο. Χειμώνα , καλοκαίρι, σε φόρεμα , φούστα , μπλούζα, παντελόνι, co-ords, παλτό .. Το αγαπάμε και το ίδιο και τον ρομαντισμό που εκπέμπει. Extra tip : Το καλοκαίρι προτιμήστε floral σε πιο αποχρώσεις, ενώ τον χειμώνα διαλέξτε floral σε αποχρώσεις του καφέ-πράσινο-κόκκινο.

Νεότερα Άρθρα

Kate Middleton: Φόρεσε το κλασικό κουστούμι με έναν επαναστατικό τρόπο!

HerNewskl

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε το χριστουγεννιάτικο πουλόβερ που όλες θα θέλαμε να έχουμε στη ντουλάπα μας!

HerNewskl

Kaia Gerber: Aπέδειξε πως το μαύρο φόρεμα είναι all time classic

HerNewskl