HerNews.gr
Γνώμες

Χριστέ μου έγινα 30!

Και ναι έγινα 30. Απίστευτο πόσο μακριά μου φαινόταν ακόμα και πριν μερικά χρόνια και όμως αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαι 30 χρονών. Μάλιστα έχω να σου πω ότι ενώ φανταζόμουν ότι θα την γιορτάσω αυτή την ημέρα με ένα μεγάλο πάρτι με τους φίλους μου τελικά βρέθηκα μόνη μου σπίτι και με κορονοϊό. Είναι αυτό που λέμε όταν κάνεις σχέδια ο θεός γελάει, παρόλαυτα δεν το αντιμετωπίζω τόσο αρνητικά όσο θα μπορούσα γιατί σκέφτηκα πόσο όμορφα έχω περάσει αυτές τις μέρες στην καθεμία ξεχωριστά μέχρι να φτάσω τα 30 μου. Οπότε απλά ημέρα των γενεθλίων δεν πειράζει να μην ήταν καλή. Πραγματικά  πιστεύεις ότι τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά μέσα σου αλλά όχι, αλλάζουν σιγά-σιγά απλά μία μέρα το συνειδητοποιείς.

Για την νέα μου δεκαετία,  θέλω να κρατήσω όλα τα καλά παιδικά μου στοιχεία, αλλά θέλω να βελτιώσω τα αρνητικά μου και κάπως έτσι να πορευτώ στην νέα δεκαετία αυτή στη ζωή μου.  Τα 30 είναι απλά ένα νούμερο και ειδικά πλέον τα τελευταία χρόνια, δεν έχουν καμία σχέση με την παλιά εποχή. Όταν λέγαμε παλιά μία γυναίκα τριαντάρα τι σκεφτόμασταν ήδη μαμά σε μια όψη πιο ώριμη. Πια μια γυναίκα 40-45 χρονών μπορούν άνετα να δείχνουν 25 και έχουν σίγουρα πολλά ακόμα μπροστά τους να δημιουργήσουν και να κάνουν.

Πιστεύω ότι αυτή η δεκαετία που ξεκίνησε μόλις προχθές θα είναι η καλύτερη δεκαετία της ζωής μου και όχι επειδή θα είναι ίδια επειδή πιστεύω μέσα μου βαθιά ότι θα την κάνω εγώ να είναι. 

Στα καλύτερα λοιπόν που έρχονται…..

Νεότερα Άρθρα

Ψυχαναγκασμός: Ένα σακί στην πλάτη μου

Her News b

Λάθη ή διδάγματα; Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Her News

4 Λόγοι που αγαπάω το καλοκαίρι

Her News