HerNews.gr
Γνώμες

4 Λόγοι που αγαπάω το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που σκορπίζει πολλά καλά vibes και είναι η ώρα να χαλαρώσουμε. Οι ζεστές ημέρες είναι ιδανικές για να βγούμε στις παραλίες και να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις με τους φίλους και τις οικογένειές μας! Προσωπικά λατρεύω το καλοκαίρι κι ας γκρινιάζω κάπου κάπου για τον καύσωνα. Αν και η εποχή είναι χαρούμενη και προσφέρει πολλές δραστηριότητες για να διαλέξετε, μερικοί άνθρωποι απλώς δεν είναι μεγάλοι θαυμαστές του καλοκαιριού και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί.

Γράφει η δημοσιογράφος Εύη Μακαβέλου

Υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγαπάς το καλοκαίρι, οπότε θα προσπαθήσω να σε πείσω!

Μεγαλύτερες καλοκαιρινές μέρες

Η μέρα κυλάει τόσο γρήγορα τον χειμώνα και κατά κάποιο τρόπο στις 5:00 μ.μ. είναι ήδη νύχτα. Ένα από τα πολλά προνόμια του καλοκαιριού είναι σίγουρα οι μεγαλύτερες μέρες. Μπορεί να είναι 8 ή 9 το βράδυ, αλλά ακόμη δεν έχει νυχτώσει. Μου αρέσει αυτό γιατί νιώθω ότι έχω χρόνο ακόμη να κάνω αρκετά πράγματα. Ξέρεις όμως τι άλλο είναι καλό εκτός από τις μεγαλύτερες μέρες; Μα φυσικά το να βλέπεις ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα.

Amazing vibes

Και οι άλλες εποχές έχουν υπέροχα vibes, μην με παρεξηγείτε. Τον χειμώνα κουλουριάζομαι κάτω από μια ζεστή κουβέρτα και πίνω λίγο ζεστό κακάο, αλλά το καλοκαίρι έχει παγωτά, βόλτες με το αυτοκίνητο δίπλα στην παραλία και η μουσική κατά κάποιο τρόπο ακούγεται επίσης πιο γιορτινή!

Καλύτερα ρούχα

Όλες οι εποχές έχουν εξαιρετικές επιλογές ρούχων, αλλά πιστεύω ότι το καλοκαίρι κερδίζει λόγω των ζωντανών χρωμάτων και της ποικιλίας των μοτίβων! Ακόμη και τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ είναι τόσο χαριτωμένα και αισθητικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αν σκεφτεί κανείς ότι το δροσερό και παστέλ look έχει την τιμητική του. Προσωπικά δεν χορταίνω τις ημέρες των διακοπών όπου το μόνο που χρειάζομαι όλη μέρα είναι τα αγαπημένα μου μαγιό και τα καλοκαιρινά αέρινα φορέματα.

Ice coffee

Άφησα για το τέλος, τον κύριο λόγο που αγαπάω το καλοκαίρι, Ο παγωμένος καφές ισχύει πάντα, δεν υπάρχει κανόνας για το πότε να το πιείτε. Αλλά το να πίνεις παγωμένο καφέ το καλοκαίρι είναι διαφορετικό! Είναι μια αρχή για μια ζεστή μέρα και μια αλλαγή διάθεσης για ζωή!

Οι αγαπημένες συνήθειες του Σαββατοκύριακου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Εσένα τι σε ηρεμεί;

Her News b

Ο έρωτας φοβίζει; Ο ψυχολόγος Πάνος Πλουμίδης μας εξηγεί

HerNews ka

Μεγαλώνω όμορφα ή γερνάω; Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Her News