HerNews.gr
CELEBRITIES

Μαριαλένα Ροζάκη: “Βίωσα μόνη μου την εγκυμοσύνη μου γιατί χώρισα στην αρχή της”

Μαριαλένα Ροζάκη-hernews

Η Μαριαλένα Ροζάκη μίλησε εφ’όλης της ύλης. 

Μαριαλένα Ροζάκη δε μπόρεσε να μη μιλήσει στην εκπομπή “Breakfast@Star” για τον χωρισμό της, αλλά και για τη γέννηση της κόρης της.

Η ίδια έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από τον ρόλο της ως “Αρετή” κοπέλας του Μανωλάκης στην αγαπημένη σειρά του ANT1 “Καφέ της Χαράς”.

Μαριαλένα Ροζάκη-hernews

Όσον αφορά τον ερχομό του παιδιού της, εκείνη ανέφερε χαρακτηριστικά πως:

“Φέτος έχω άλλο ρόλο, γιατί απέκτησα ένα μωράκι. Γέννησα πριν τρεις μήνες. Γέννησα αρχές του χειμώνα που κλείνουν τα θέατρα και οι σειρές οπότε δεν μπόρεσα να μπω κάπου. Δεν πειράζει. Οι πρώτοι μήνες της ζωής του παιδιού σου είναι τόσο σημαντικοί και γοητευτικοί, που δεν γυρνούν πίσω. Το θέατρο θα έρθει ξανά ελπίζω. Είμαι ευτυχισμένη κι ευγνώμων που η ζωή μου έφερε αυτήν την ευλογία. Εγώ δεν έζησα επιλόχειο κατάθλιψη, μάλλον επιλόχειο ενθουσιασμό έχω”.

Η γέννα της ήταν φυσιολογική, αλλά ανέφερε πως από την αρχή της εγκυμοσύνης της, η ίδια είχε χωρίσει με τον σύντροφο της. Στη συνέχεια είπε πως “είχα τη γιατρό μου δίπλα μου. Έχω μια φοβερή συμπαράσταση και παρέα. Δεν πόνεσα καθόλου, γέννησα πάρα πολύ εύκολα”.

Μαριαλένα Ροζάκη-hernews

Η Μαριαλένα Ροζάκη αποκάλυψε πως η κόρη της θα πάρει το όνομα της μητέρας της, που είναι Ιλιάδα. Η μητέρα της είναι πολύ συγκινημένη με αυτό και η ίδια αισθάνεται ευλογημένη. Κλείνοντας, η ίδια υπογράμμισε πως “η μπέμπα μου είναι πιο όμορφη από μένα, θα πω ως μαμά” .

 

Νεότερα Άρθρα

Ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράζεται τις τρυφερές στιγμές με τις κόρες του

HerNewskl

Βασίλης Μπισμπίκης: “Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη”

HerNewskl

Κατσούλης για χωρισμό με Καραβάτου: “‘Έχουν γραφτεί τέρατα. Και η καλή σχέση πουλάει”

HerNewskl