HerNews.gr
CELEBRITIES

Ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράζεται τις τρυφερές στιγμές με τις κόρες του

Σάκης Τανιμανίδης-hernews

Ο Σάκης Τανιμανίδης διανύει από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του.

Περνώντας ευχάριστες οικογενειακές στιγμές, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό” με αφορμή την πρεμιέρα του ριάλιτι  της Φάρμας.

Σάκης Τανιμανίδης-hernews

Όντας ως ένας από τους πιο ευτυχισμένους μπαμπάδες, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για τις κόρες του. Πιο συγκεκριμένα, θέλησε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα της καθημερινότητας του με τις μικρές και τη γυναίκα του, λέγοντας ότι:

“Είναι έξι μηνών τα γλυκούλια. Προφανώς και τα ταΐζει κυρίως η Χριστίνα. Μου αρέσει όποτε έχω χρόνο, να τον ξοδεύω με τα μωρά. Η Αριάνα είναι η πιο φαγανή. Βλέπει το φαγητό που πλησιάζει και τρέμει από χαρά. Είναι ήσυχα μωρά γενικότερα αλλά ξυπνάνε μέσα στο βράδυ δύο φορές. Ξυπνάνε και τα δύο ταυτόχρονα, κοιμόμαστε και οι τέσσερις μαζί”.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δε μπορεί να κρύψει την αδυναμία που έχει στις κορούλες του.

Ο Σάκης μετράει αντίστροφα μέχρι να έρθει ξανά η στιγμή που θα συναντήσει ξανά στο σπίτι τις μικρές του. Για αυτόν τον λόγο δε δίστασε να δηλώσει γεμάτος χαρά πως “όταν φεύγω από εκεί που είμαι και γυρνάω προς το σπίτι, τότε σκέφτομαι ότι πλησιάζω για να τα δω. Έχω ενθουσιασμό και δεν το περίμενα. Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευτεί μία φορά τη γυναίκα μου Χριστίνα, μία ερωτεύτηκα τις κόρες μου και μία τη Χριστίνα ως μαμά των παιδιών μου”. 

Όσον αφορά το νέο του ρόλο ως πατέρα πλέον, αλλά και το κατά πόσο έχουν αλλάξει οι ισορροπίες μέσα στο σπίτι, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε ότι:

“Αυτός ο νέος ρόλος που παίρνει πλέον η γυναίκα, ο οποίος είναι ένας σαρωτικός ρόλος και για την ίδια και για τη σχέση της με τον σύζυγο, είναι διαφορετικός, Από εκεί που την ήξερα σαν μια γυναίκα και μόνο σαν γυναίκα, ξαφνικά αλλάζει ο ρόλος της. Αλλάζει και η συμπεριφορά της απέναντί σου και αλλάζει και πως τη βλέπεις εσύ. Βλέπεις πλέον έναν άνθρωπο που αυτό που κυριαρχεί είναι η σχέση του με τα παιδιά”. 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Μάθε τον τρόπο να κάνεις τις πιο stylish μπούκλες!

HerNewskl

Ιωάννα Τούνη για Βρισηίδα Ανδριώτου: “Τελευταία φορά που αναφέρομαι στο όνομά της”

HerNewskl

Ελένη Μενεγάκη για Παναγιωτόπουλο: “Είναι ό,τι πιο σκληρό και εξευτελιστικό μπορείς να κάνεις σε έναν άνθρωπο”

HerNewskl