HerNews.gr
Γνώμες

Νέος Μήνας: Φεβρουάριε, ας είσαι διαφορετικός

february

Με αγάπη και ηρεμία το λέω. Ο Φεβρουάριος είναι ο δεύτερος μήνας του έτους και συνεπώς ο πλέον κατάλληλος να μας φέρει νέα ενέργεια, ξεκινήματα, συνέχεια των όσων θέλαμε και έτσι μια αμυδρή δόση άνοιξης.

Ο πιο μεγάλος μήνας του χρόνου που μοιάζει σαν ένα έτος από μόνος του, ο Ιανουάριος, έδωσε τη θέση του στον Φλεβάρη, που όσο και αν φλεβίσει, καλοκαίρι θα μυρίσει. Ομολογουμένως δεν έχουμε περάσει τις καλύτερες δυο χρονιές από άποψη υγείας, ψυχολογίας, συγκυριών και γεγονότων.

Γράφει η Κωνσταντίνα Ροϊδοπούλου

neosminas

Κάθε νέος μήνας όμως, ειδικά όταν αυτός είναι ο δεύτερος κατά σειρά σε ένα έτος που εναποθέτουμε απεριόριστες ελπίδες, είναι από μόνος του ένα αισιόδοξο γεγονός που μας κάνει να προχωράμε, να σχηματίζουμε γέλια γύρω από το περίγραμμα των χειλιών, να μη μετράμε ημέρες κλειστών μαγαζιών και μερών και να βιώνουμε το τώρα, στη χρονική περίοδο που ζούμε.

Έχοντας διανύσει τις πρώτες μέρες του 2022,έχω να δηλώσω.. Φεβρουάριε, ας είσαι διαφορετικός.

Ας πάρεις όλα τα άσχημα που ήρθαν το τελευταίο διάστημα και ας κρατήσεις τις όμορφες στιγμές, τις ανθρώπινες σχέσεις που συσφίχθηκαν και τα νέα ξεκινήματα που ευοδώθηκαν ακόμη και σε δυσμενείς συνθήκες.

neosminas

Ας επιτρέψεις τα ταξίδια με μια έγνοια λιγότερη, τις συναντήσεις με μια ασφάλεια περισσότερη.

Ας είναι το μυαλό μας, το σώμα μας, οι πράξεις και οι λέξεις μας ένα ενιαίο πολύτιμο πετράδι που το προσέχουμε, το ακούμε και συμβαδίζουμε μαζί του.
Και… εν κατακλείδι ας δώσουμε και εμείς τον χώρο στον Φλεβάρη να αναδείξει τα φωτεινά σημεία του ορίζοντα, κρατώντας τα μάτια μας ανοιχτά για να τα βλέπουμε και το μυαλό μας σε προσήλωση στους στόχους και στα όνειρα που θέλουμε να πετύχουμε!

Καλό μήνα!

Νεότερα Άρθρα

“OlinaΛΥΣΗous”: Πες το και… λύθηκε!

Her News

Λάτρης της φύσης ή παιδί της πόλης; Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος!

Her News

8 Μαρτίου – Φεμινιστική οικονομία: Ισότητα ευκαιριών και για την τελευταία γυναίκα

Her News