HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νικηφόρος: “Δεν ήθελα να βλέπω τον Κοκλώνη, άλλαξα γνώμη όταν συναντήθηκα μαζί του”

Νικηφόρος-hernews

O Νικηφόρος δε δίστασε να μιλήσει για όλα. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “”The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Νικηφόρος αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στον φετινό κύκλο του “J2US”.

Νικηφόρος-hernews

Αρχικά, θέλησε να μιλήσει για τις σπουδές του, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “οι γoνείς μου είχαν μια επιμονή να σπουδάσω. Σπούδασα φυσικός στην Πάτρα αλλά δεν το αγαπώ. Πλέον κάνω αυτό που αγαπώ όπως πολύ κόσμος, όχι αυτό που σπούδασα. Η ζωή είναι μικρή να κάνουμε πράγματα για άλλους. Οι γονείς μου δεν ήταν αρνητικοί, το έλεγαν για να έχω μια ασφάλεια, πλέον το χαίρονται“.

Όσο για τη συμμετοχή του στο μουσικό show, ανέφερε πως:

“Δεν ήθελα με τίποτα στην αρχή να πάω στο “Just”. Δεν ήθελα να βλέπω τον Κοκλώνη με τίποτα, άλλαξα εντελώς γνώμη όταν συναντήθηκα μαζί του. Είναι αληθινός, όλοι που δουλεύουν για εκείνον είναι πολύ ευχαριστημένοι και αυτό λέει πολλά”.

Κλείνοντας, ο τραγουδιστής μίλησε για την πρώην παρτενέρ του, την Ιωάννα Τούνη. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι:

“Λέω παιδιά με τίποτα, λέω ότι είναι ένα κορίτσι πολύ πληθωρικό, δεν θα έχω χώρο, Γνώρισα έναν άνθρωπο που είναι φοβερό παιδί, μπορεί να νομίζουν διάφορα όσοι δεν την ξέρουν. Είναι αυθόρμητη, πριν βγει στη σκηνή είχε ένα τρακ στα μάτια της, σαν παιδί”.

Νικηφόρος-hernews

 

 

Νεότερα Άρθρα

Κώστας Μαρτάκης: Το άγνωστο περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη – Γιατί του απαγόρεψε να φοράει γυαλιά σε βίντεο κλιπ;

HerNews ka

Στέφανος Κορκολής: «Δεν γεννήθηκα με… άστρο, γεννήθηκα τυχερός»

Her News

Νίκος Αποστολόπουλος: «Τον κύριο Κασσελάκη ό,τι θέλει, να τον ντύσουμε, να τον γδύσουμε, τα πάντα. Είναι υπέροχος»

HerNews ka