HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα: Νέα τοποθέτηση από τους γονείς για τον θάνατο των τριών κοριτσιών – Τι λέει η μητέρα

Στη συνομιλία που είχε με την Αγγελική Νικολούλη, η μητέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών μίλησε για τον κόσμο που έχει στραφεί εναντίον της το τελευταίο διάστημα κατηγορώντας την και για το αν αναζήτησε βοήθεια από ειδικούς.

«Στην πρώτη απώλεια πήγαινα σε ψυχολόγο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χωρίς φάρμακα, αλλά υπήρχε η Τζωρτζίνα πίσω, η οποία ήταν τεράστια δύναμη, είπε η μητέρα!

Έχω θρηνήσει μέσα στο σπίτι αρκετά, αλλά όχι όσο θα ήθελα. Το έχω ακόμα μέσα μου. Ευτυχώς είχα και τη βοήθεια από την πεθερά μου, τη μαμά, την αδελφή και το σύζυγό μου. Δεν έχω μπει καθόλου στο δωμάτιο των κοριτσιών.

Όταν χάθηκαν οι αδελφές της, η Τζωρτζίνα δεν το σχολίαζε καθόλου, παρά μόνο πήγαινε στις φίλες της και έλεγε:

»“Πρέπει να φύγω να πάω στη μαμά μου γιατί θα κλαίει και δε θέλω.” Ερχόταν με τον πατέρα της και μου έλεγε “κοίτα ο μπαμπάς κι εγώ. Είμαστε δυνατοί”.

»Η κόρη μου, μου έλεγε να βγάλω τα μαύρα από τον ίδιο χρόνο κιόλας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ η μητέρα πρόσθεσε:

«Ό,τι και να πω στον κόσμο, πάλι ενάντιά μου θα στραφούν. Βγήκα και πάλι με κατακρίνανε. Δεν έκλαψε, δεν έκανε… δεν, δεν, δεν… Αυτό που τονίζω είναι ότι καλή είναι η γνώμη και σεβαστή όλων των ανθρώπων, αλλά όχι στην υπερβολή. Αυτό το πράγμα έχει καταντήσει εμμονή».

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν η ίδια έχει αναζητήσει τη βοήθεια κάποιου πνευματικού ή ειδικού, η μητέρα απάντησε:

«Έχω πνευματικό και έχω μιλήσει και σε ψυχίατρο, αλλά είχε κάποια δικά της θέματα και έχει ακυρώσει τα ραντεβού και δεν έχω προλάβει να πάω».

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Χριστούγεννα με υψηλές θερμοκρασίες – Ο υδράργυρος θα «χτυπήσει» 19άρια

Her News

Έτσι θα επισκεπτόμαστε τα οδοντιατρεία: Πότε χρειάζεται rapid test

Her News

Απίστευτη απάτη: Στέλνουν ψεύτικα email για κλοπή τραπεζικών κωδικών

Her News