HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Στικούδη: “Ο γιος μου ειναι ίδιος ο άνδρας μου. Ένας πανέμορφος μπέμπης”

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε σε μια ανατρεπτική ανακοίνωση.

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου της.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε και μίλησε για τον ρεσσάρων μηνών γιο της. Αρχικά, η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε στη σύντομη επιστροφή της στο Just the 2 of Us, τονίζοντας ότι:

“Δεν αρέσουμε σε όλους, υπήρξε κόσμος που το στήριξε και κόσμος που αντέδρασε, γύρισα, επέστρεψα, ήμουν καλά και υγιής, ούτε θα δείξω στο Instagram πόσες ώρες είμαι με το παιδί μου, είχα τόσο μεγάλη χαρά με αυτό που ζούσα και δεν με ενδιέφερε τίποτα”.

Κατερίνα Στικούδη-hernews

Ο μικρος της Βύρωνας

Όσο για τον μικρό της, θέλησε να αναφέρει πως:

“Ο γιος μου είναι τεσσάρων μηνών. Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου, θα το πιάσεις αγκαλιά, μπορεί να είμαι κουρασμένη. Αλλά με τον που το βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη για να ξεκουραστώ εγώ. Είναι μαγικό. Είμαι κοντά με το μωρό μου συνέχεια αλλά μου αρέσει να το παίρνει αγκαλιά και η μαμά μου. Συντονίζεται η μαμά μου και ο Βαγγέλης, είναι πολλά πράγματα ωραία με το μωρό και θέλω να αρχίσω να μιλάω για τον Βύρωνα όταν θα θέλει να το κάνω αυτό”.

Κατερίνα Στικούδη-hernews

Ο γιος της μοιάζει αρκετά με τον άνδρα της και θα τον ονομάσουν “Βύρωνα”. Έτσι, η Κατερίνα Στικούδη εξήγησε πως:

“Είναι ίδιος ο άνδρας μου. Είναι ίδιος σου λέω, ένας πανέμορφος μπέμπης. Ακόμη και να ήθελα να λέω ότι μου μοιάζει, θα μείνω μόνο με την σκέψη, είναι copy ο άνδρας μου. Να είναι γερός τώρα και σε ποιον θα μοιάζει, δεν έχει σημασία. Είναι εξαιρετικός πατέρας, πολύ καλός. Και το θέμα είναι ότι συνεχίζουμε να είμαστε δημιουργικοί, συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα.Όταν υπάρχει μέσα σε ένα σπίτι σωστή επικοινωνία, ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού που αλλάζει τα πάντα, οι γονείς ξεπερνούν οποιαδήποτε δυσκολία και απολαμβάνουν τις χαρές”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

Νεότερα Άρθρα

Χριστίνα Κολέτσα: «Στο παρελθόν έχω κάνει πλαστική επέμβαση. Σιγά μην σου πω…»

Her News b

Ναταλία Γερμανού: Εύχεται περαστικά στην συνεργάτιδά της Εβελίνα Νικόλιζα που προσβλήθηκε από κορονοϊό

Her News b

Vintage Stories: «Ταξίδι» σε άγνωστες ιστορίες από την εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά»

Her News