HerNews.gr
Social News

Η Jennifer Lawrence έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι!

Jennifer Lawrence

H Jennifer Lawrence περνάει από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Η διάσημη ηθοποιος έφερε σήμερα στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Cooke Maroney. Το μωράκι της είναι υγιέστατο και γεννήθηκε σε μια κλινική στο Λος Αντζελες. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το φύλο του μωρού ούτε και το όνομα του.

Jennifer Lawrence

Η Jennifer Lawrence είχε ανακοίνωσει την εγκυμοσύνη της τον Σεπτέμβριο και ζούσε μια από τις πιο γλυκές περιόδους της ζωής της. Η μητρότητα ε΄ναι αυτή που την έκανε να να θέσει μεγαλύτερα όρια στην προσωπική της ζωή. Επίσης, είχε αναφέρει πως:
“”Ήμουν σε ένα δείπνο και κάποιος μου είπε ‘περιμένεις παιδί’. Δεν θα μπορούσα να πω ότι δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό΄. Αλλά κάθε ένστικτο στο σώμα μου θέλει να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή από τις υπόλοιπες ζωές όσο περισσότερο μπορώ”, είχε πει στο Vanity Fair εξηγώντας πως “δεν θέλω κανείς να νιώθει ότι είναι καλοδεχούμενος στη ζωή τους. Και νομίζω ότι αυτό ξεκινάει με το να μην τα συμπεριλαμβάνομαι σε αυτό το κομμάτι της δουλειάς μου”.

Στο παρελθόν δεν ένιωθε ανετα να συζητάει για την εγκυμοσύνη της, καθώς είχε εξηγήσει ότι:

“Έχω πολύ καιρό να μιλήσω στον κόσμο. Και επιστρέφω τώρα που έχω όλα αυτά στη ζωή μου που θέλω να προστατεύσω. Είμαι αγχωμένη για σένα, για μένα, γαι τους αναγνώστες”.

Jennifer Lawrence
 

 

Νεότερα Άρθρα

Λάουρα Νάργες: Mε μπικίνι, μετά την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της

Her News

Σάλος με τον Salt Bae: Σέρβιρε με ακουστικά – “Μας ζήτησε 600 δολάρια για να κόψει την μπριζόλα”

Her News

Ανίτα Μπραντ: Η τρυφερή ανάρτηση με το νεογέννητο αγοράκι της

Her News