HerNews.gr
Social News

Σάλος με τον Salt Bae: Σέρβιρε με ακουστικά – “Μας ζήτησε 600 δολάρια για να κόψει την μπριζόλα”

Στο επίκεντρο βρίσκεται ξανά ο Salt Bae, όμως για τους λάθους λόγους, αφού αυτή τη φορά αντί να σχολιάζονται τα πιάτα του, σχολιάζεται η αγενής συμπεριφορά του.

Ειδικότερα, με αρνητική κριτική μίλησε, σε βίντεο στο TikTok που έγινε viral, για την εμπειρία του από την εξυπηρέτηση του Τούρκου χασάπη, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, πελάτης του στη Ντόχα.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, περιγράφει όσα συνέβησαν στο εστιατόριο του Salt Bae και καταλήγει στο εξής: «δεν θα το συνιστούσα. Σπατάλη χρημάτων και εξαιρετικά αγενές προσωπικό».

Ο πελάτης εκφράζει τη δυσαρέσκειά του γιατί ο Τούρκος χασάπης σέρβιρε τον ίδιο και την οικογένεια του, φορώντας τα AirPods του.

@ehtisham_aziz0 Saltbae guy review Qatar 📝🇶🇦 food was extremely expensive and staff was very rude (1.7/10) 😡🙄 #fyp #fypシ #xyzbca #saltbae #argentina🇦🇷 #saltbaeworldcup #review #dxb #tiktoksouthafrica ♬ Call Out My Name – The Weeknd

«Φαινόταν να μιλάει με κάποιον στο τηλέφωνο. Τεράστια ασέβεια. Μας έβαλε να πληρώσουμε 600 δολάρια για να έρθει να κόψει την μπριζόλα στο τραπέζι μας» σχολιάζει εμφανώς δυσαρεστημένος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με εγκεφαλική διαταραχή

HerNewskl

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους

HerNews ka

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Νίκος Συρίγος: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση – ΦΩΤΟ

HerNews ka